Klar til sol og strand? KLM starter rute til Zanzibar

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mens vi venter på at rejsevejledningerne tillader det, kan vi glæde os til en ny stranddestination. KLM starter en ny rute til Zanzibar.

KLM tilføjer en ny destination til netværket den 10. december 2020: Zanzibar (IATA-kode ZNZ). Øen i Det Indiske Ocean vil blive betjent to gange om ugen; på torsdage og søndage. En Boeing 787-9 Dreamliner vil blive brugt til denne rute med 30 sæder i World Business Class og 264 i Economy Class. KLM kombinerer Zanzibar med Dar es Salaam i Tanzania. Der er en direkte flyvning til Zanzibar fra Amsterdam Schiphol. På vej tilbage går flyvningen via Dar es Salaam. Disse trekantsflyvninger er en smart måde at kunne tilbyde flere destinationer på

Afgangstider er som følgende:

  • KL 0515: afgang Amsterdam 09.40 – ankomst Zanzibar 20:25.
  • KL 0515: afgang Zanzibar 21:40 – ankomst Dar es Salaam 22:35.
  • KL 0515: afgang Dar es Salaam 23.40 – ankomst Amsterdam kl. 07:00

Vi har fundet priser til DKK 4.000 retur fra København med mellem 1,5 og 2 timer ventetid i Amsterdam hver vej. Den billigste Light billet inkluderer 1 stk håndbagage, 1 stk tilbehør og 1 stk indchecket bagage af maks. 23 kg. Der er også forbindelser fra Aalborg og Billund.

Zanzibar flyves normalt direkte fra Europa i højsæsonen. Ellers er en transfer i det østlige Afrika eller Mellemøsten en mulighed. KLM tilbyder for eksempel også en transfer til en Precision Air-flyvning via Kilimanjaro.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af The Flying Dutchboy og bragt på vores hollandske søsterside.



Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *