Norwegian Viva har fået de første gæster ombord

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegian Cruise Lines (NCL) nyeste krydstogtskib, Norwegian Viva, har netop startet sin jomfrurejse – et ni-dages krydstogt i Middelhavet med stop i nogle af Europas mest spektakulære kystbyer.  Skibet er det andet skib i den nye innovative skibsklasse, Prima Class, og har plads til 3100 gæster. Når sæsonen i Middelhavet slutter til november, sættes kurs mod Miami og en vintersæson i det caribiske øhav.

Prima-Class skibet, Norwegian Viva, har forladt havnebyen Trieste og påbegyndt sin jomfrurejse, der slutter i Lissabon den 19. august. Skibets allerførste gæster kan se frem til at opleve nogle af Middelhavets mest beundringsværdige kyststrækninger. Blandt højdepunkterne på ruten er Salerno ved den pittoreske italienske Amalfikyst, Cannes langs den franske Côte d’Azur og Ibiza på De Baleariske Øer i Spanien.

Denne sommer får vores gæster mulighed for at udforske Europa ombord på vores nye, storslåede skib, Norwegian Viva. Gæsterne kan nyde velindrettet og rummeligt design, ekstraordinære oplevelser og gastronomi i særklasse samt en unik gæstfrihed, som leveres af branchens bedste besætning. Norwegian Vivas slogan er ’Live it Up’ – og det er jeg sikker på, at vores gæster vil, mens de i løbet af debutsæsonen cruiser til nogle af Europas og Caribiens mest livlige byer.

David J. Herrera, President for NCL.

Rejseplanen for det første år er fyldt med solskin og turkisblåt vand

Efter jomfrurejsen skal Norwegian Viva frem til november cruise til kendte destinationer i Middelhavet og det græske øhav. Når varmen forsvinder i Sydeuropa, går turen til Miami, hvor skibet, den 28. november, officielt døbes af den puertoricanske popstjerne og femdobbelte Latin GRAMMY®-vinder Luis Fonsi.

Fra december 2023 til marts 2024 sejler hun sin første sæson i det Caribiske øhav med hjemhavn i San Juan, Puerto Rico og med stop i Tortola på The British Virgin Islands; St. John’s på Antigua; Bridgetown på Barbados; Castries på St. Lucia; Philipsburg på St. Maarten og St. Thomas på The US Virgin Islands.

I maj 2024 vender Norwegian Viva tilbage til Middelhavet. Krydstogterne har i gennemsnit 10,5 timer i havn og færre dage til søs, så gæsterne har god tid til at udforske destinationerne og samtidig nyde komforten i kun at pakke ud én gang og samtidig vågne op ny sydeuropæisk perle hver dag.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: BongoPlanesHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *