Norwegians nyeste trafiktal viser en nedgang på 91% sammenlignet med sidste år

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Norwegians trafiktal for august er kraftigt påvirket af rejserestriktioner og lavere efterspørgsel som følge af COVID-19-pandemien. I august var kapaciteten 94 procent lavere end samme måned sidste år, og belægningsgraden var på 62,1 procent.

Den 1. juli genåbnede Norwegian 76 ruter og satte yderligere 15 fly tilbage i drift. Igennem sommeren er frekvenser og ruter løbende justeret baseret på ændringerne i efterspørgslen, der følger af stadigt skiftende rejserestriktioner og rejsevejledninger fra myndighederne.

Sammenlignet med samme periode sidste år faldt den totale kapacitet (ASK) med 94 procent, mens passagertrafikken (RPK) faldt med 96 procent. Belægningsgraden var 62,1 procent, et fald på 2,7 procentpoint. I alt rejste 313.316 kunder med Norwegian i august, en nedgang på 91 procent.

Yderligere detaljer om den fremtidige drift og den seneste finansopdatering kan findes i selskabets halvårsrapport (H1), der blev offentliggjort den 28. august.

Efterspørgslen efter billetter påvirkes fortsat hurtigt af ændringer i myndighedernes rejsevejledninger. Vi tilpasser vores rutenetværk løbende for at imødekomme ændringerne, men der er ingen tvivl om, at corona-situationen og stadigt skiftende rejseråd gør det svært at planlægge. Den langvarige krise, som har ramt alle dele af luftfarten, fortsætter med at skabe usikkerhed i alle markeder, hvilket gør, at det er helt afgørende med tilstrækkelig langsigtet likviditetsstøtte for at beskytte rejsebranchen, arbejdspladser og kritisk infrastruktur.

Jacob Schram, Norwegians koncernchef

Se detaljerede trafiktal herHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *