SAS tilbyder lettere betaling med PayPal One Touch

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS gør det nu endnu lettere at betale for blandt andet flybilletter. De har startet et samarbejder med Paypal og deres “PayPal One Touch” løsning.

Fra i dag vil denne service være tilgængelig i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland og Storbritannien. Senere vil SAS App’en også blive opdateret til at understøtte PayPal One Touch funktionen. Det betyder, at du allerede nu nemt og hurtigt og med et enkelt klik, kan gennemføre et køb uden at skulle indtaste brugernavn, adgangskoder eller betalingsoplysninger.

Når du nu skal betale for din SAS rejse kan du nu vælge at betale med Paypal.
Når du nu skal betale for din SAS rejse kan du nu vælge at betale med Paypal.

Annelie Nässen, global salgsdirektør i SAS siger følgende:

Vi arbejder konstant med at optimere vores salgskanaler for at skabe enkle og fleksible løsninger, der passer vores kunder. Mange er vant til at bruge de såkaldte ”wallet-løsninger”, som for eksempel Paypal, når de handler på nettet, og derfor er jeg glad for at vi i SAS nu også kan tilbyde den betalingsløsning.

Det betyder, at du nemt og hurtigt med et enkelt klik kan gennemføre et køb uden at skulle indtaste brugernavn, adgangskoder eller betalingsoplysninger.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *