Lufthansa skærer kraftigt ned på Aalborg-rute

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Netop som Turkish Airlines har meldt ud at de øger afgangene på Billund-Aalborg ruten, meddeler Lufthansa at de vil reducere kraftigt i flyvningerne mellem Frankfurt og Aalborg. Det sker blot et år efter at Lufthansa satte Aalborg på rutekortet. 

De normalt 14 ugentlige afgange vil den 27. marts blive reduceret til én ugentlig afgang om lørdagen, hvilket gør det vanskeligt for de mange forretningsrejsende der netop benyttede sig af ruten. Lørdagsafgangen er i stedet for tilpasset tyskernes marked for fritidsrejser.

De 14 ugentlige afgange mellem Frankfurt og Aalborg med Lufthansa vil fra sommertrafikprogrammets start blive reduceret til en enkelt flyvning om ugen. Det kan således betragtes som en lukning af ruten. Beslutningen er blevet truffet i Lufthansas netværksafdeling i Frankfurt eftersom der er ressourceproblemer hos Lufthansa. Det tyske flyselskab erstatter nemlig deres ældre Boeing-737 fly med det nyere Airbus-A320 fly. Ligeledes overdrages Embraer-flyene til det østriske datterselskab Austrian, der lige så stille er i gang med at udfase deres Fokker-70- og 100 flåde. Derfor får Lufthansa brug for CRJ900-flyene på andre europæiske ruter.

“Vi har været rigtig glade for vores rute til Aalborg og samarbejdet med lufthavnen. Der har været en virkelig tilfredsstillende efterspørgsel og en god belægning. Da vi startede op i Aalborg havde vi en stabil flåde med vækst, men vores netværksafdeling har været nødt til at prioritere vores ressourcer,” forklarer landechef Morten Balk fra Lufthansa-gruppen i Danmark

Lufthansa gør dog også klart at reduceringen i Aalborg ikke vil påvirke de ugentlige afgange fra Billund.

 

 Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *