Ny Boeing 737-800 flysimulator åbnet i Kaltenkirchen i Nordtyskland

Flysimulator SimFlight

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Skulle turen gå syd for den danske grænse, har du nu mulighed for at prøve at lande et Boing 737-800 fly i en helt ny flysimulator.

Den 1. september 2018 åbnede det tyske firma SimFlight en helt ny Full Flight Boeing 737-800 flysimulator. Firmaet og flysimulatoren har til huse i den lille by Kaltenkirchen, der ligger cirka 20 kilometer nord for Hamburg i delstaten Schleswig-Holstein i Nordtyskland.

SimFlight har igennem flere år arbejdet med levering af hard- og software til flysimulationer. Idéen om at have sin egen flysimulator opstod i foråret 2018 og så var der ikke langt fra tanke til handling. Opbygningen af flysimulatoren er sket i samarbejde med leverandøren Cockpitsonic og der er i den grad tænkt over detaljerne. Flysimulatoren styres af 6 stærke elektromotorer, der både sørger for at give troværdige bevægelser og samtidigt giver mulighed for at ”geare op” for flyet undervejs i simulationen. Der er også taget højde for en 200 grads hældning, ligesom der også er tænkt over cockpittets akustik, netop for at give simulatorens brugere den fulde nydelse og totaloplevelsen af at være i et cockpit og lande et virkelighedstro Boing 737-800 fly.

For at prøve flysimulatoren skal man mindst være 16 år, være minimum 160 cm høj og generelt have en god fysik. Man skal have bekvemmeligt tøj på og også have flade sko på. Der kan i flyets cockpit maksimalt være plads til 3 personer + instruktøren. Som udgangspunkt lettes og landes der fra Hamburg lufthavn, men derudover bestemmer man selv, hvor turen skal gå hen.

Prisen for en tur i flysimulatoren starter ved cirka 1400 danske kroner for 1 times flyvning med 1 person og prisen kan variere helt op til 5700 kroner for en hel dags flyvning med maksimalt 3 personer.

Der kan læses mere om priserne og booking af en tur i flysimulatoren her: https://fly.simflight.de/shop/Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *