Det perfekte værelse for en fly entusiast

Header

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis du efter en lang flyrejse nogensinde har tænkt, at du savner at sidde i et fly, så har Haneda Excel Hotel Tokyu værelse lige for dig!

Hotellet ligger tæt ved Tokyo´s Haneda International Airport og har installeret en fly simulator i et af dets værelser, hvor du som gæst kan booke en 90-minutters flyve session.

Flyv fra Haneda til Osaka

Maskinen simulerer oplevelsen af at flyve en Boeing 737-800, fra Haneda til Osaka’s Itami lufthavn med en instruktør klar til at hjælpe. Det koster ca. dkr. 1.800 at benytte simulatoren, mens det koster yderligere dkr. 1.500 per nat at booke værelset. Gæster må ikke bruge simulatoren på egen hånd.

Aki Hagiwara, en PR manager på hotellet, udtaler at det har koster cirka dkr. 610.000 at udstyre værelset. Hun vil ikke udtale sig om salgstal, men siger at hotellet har fået positiv feedback fra fly entusiaster.

Ideen med at installerer en fly simulator kom fra hotellets general manager som ønskede at differentiere hotellet fra de tusinder af andre hoteller i Tokyo.

Kilde: CNN.
Fotokredit: Haneda Excel Hotel TokyuHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *