Cathay Pacific køber Hong Kong Express Airways

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I sidste uge offentliggjorde Cathay Pacific nyheden om, at de har købt Hong Kong Express Airways (HK Express).

HK Express vil stadig fortsætte som en selvstændigt lavprisselskab, for at imødekomme et unikt markedsbehov. Selvom HK Express nu er et datterselskab af Cathay Pacific, vil flyselskabet fortsætte som før.

Fordelen ved at være en del af en større organisation bør give endnu bedre priser og bedre rejsetilbud fra Hong Kong.

Vi er meget glade for, at HK Express nu er en del af vores gruppe. Vi er overbevist om, at overtagelsen er en styrke, både for passagerer, HK Express og for Cathay Pacific-gruppen. Det er også godt for udviklingen af Hong Kong som et internationalt knudepunkt.

HK Express fortsætter med at fungere som et uafhængigt flyselskab i henhold til lavprismodellen. Vores kunder kan føle sig sikre på, at flyselskabets forretningsmodel vil være den samme som før. Vi vil tilbyde endnu bedre priser og flere destinationer for vores passagerer.

Rupert Hogg, administrerende direktør for Cathay Pacific Group.

Ifølge Hogg er opkøbet af HK Express en attraktiv og praktisk strategi for langsigtet vækst og udvikling i Cathay Pacific Group. Det vil også hjælpe med at styrke Hong Kongs rolle som knudepunkt for internationale flyvninger.

Vores respektive forretninger og forretningsmodeller er stort set komplementære. HK Express har et unikt markedssegment, der sammen med det omfattende netværk i Cathay Pacific Group, kan fordoble flyforbindelserne i Hong Kong. Dette vil være en stor fordel for passagererne.

Forsidebillede og kilde: Cathay PacificHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *