Afsløring: Cathay Pacific kommer med nyt og ambitiøst First Class koncept på Boeing 777

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

De første billeder af hvordan Cathay Pacific’s nyeste First Class kabine kunne kommer til at se ud har set dagens lys. Den er ganske ambitiøs og går ikke nødvendigvis suite vejen.

Cathay Pacific har afsløret hvilke tanker og koncepter de gør sig med deres nye First Class. Det er lavet i forbindelse med deres køb af den kommende Boeing 777-9 model. Cathay Pacific melder også ud at de nuværende Boeing 777 fly i deres flåde også ville skulle opgraderes til denne nye og kommende First Class kabine.

Der går dog et stykke tid før vi får at se den endelige kabine i virkeligheden. Cathay Pacific forventer ikke at have flyet i drift før tidligst 2025. Boeing har meldt flere forsinkelser ud med denne nye flymodel og sammen med den igangværende corona krise, så vil der heller ikke være den store lyst for flyselskaberne at skulle bruge kapital på nye fly.

Billederne fra den nye kabine er fra det europæiske designbureau Yellow Window, der har deltaget i “konkurrencen” om at få valgt deres design.

Yellow Window har lavet to forskellige designs. Det ene er inspireret af suite tanken fra for eksempel Emirates eller Singapore Airlines. Den anden er et åbent setup, som klart er inspireret fra Air France.

Her er billederne af de to designkoncepter:

Alle billederne er fra Yellow Window.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

  1. P siger

    Du ved godt at disse er fra 2014, ik…?
    Kildekritik plejer at være en god start 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *