Apollo lancerer sit andet Mondo Boutique hotel – et autentisk designhotel

Mondo Boutique hotel Porto Plomari

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Nu åbner Apollo sit andet Mondo Boutique hotel Porto Plomari på den græske ferieø Lesvos. Hotellet er for rejsende, der leder efter mere end bare et hotel.

Her er helheden nemlig i fokus – æstetik og design, gastronomi, træning og yoga. Hotelkonceptet har dog også det lokale i centrum – gæsterne skal kunne føle, se, lugte og smage, hvor i verden de er.

Det nye hotel ligger i et kulturbeskyttet område, hvor der i flere århundreder har været produceret sæbe og olivenolie. Hotellet er præget af høj æstetik og en rig lokal historie. Hotellets placering lige ved havet gør også, at gæsterne vågner op til lyden af havets bølger hver morgen. Lokal græsk stemning findes lige rundt om hjørnet i byen Agios Isidoros og havnebyen Plomari, der kun ligger en kort gåtur derfra.

Hele Apollos sjæl, historie og udvikling bygger på den lokale nærhed; kendskabet til vores rejsemål, historien, kultur, traditioner og relationer til vores lokale partnere – alt dette er en del af vores DNA, som vi elsker og er stolte over. Baseret på det har vi udviklet Apollo Mondo Boutique, og det afspejler vores nye hotel Porto Plomari virkelig.

Glenn Bisgaard fra Apollo.

Hotellet stræber efter at være en rolig oase og henvender sig primært til det voksne publikum. Her findes en afslappende spa og veludstyret træningsrum, holdtræning, yoga, vandringsmuligheder samt løbe- og cykelruter. Desuden har hotellet en helt ny padelbane. Alt dette gør det til et oplagt hotel og rejsemål for dem, der både vil have en aktiv og afslappende ferie.

Gastronomien på Mondo Boutique hotellerne består af traditionelle græske retter med et moderne touch. Madkonceptet Mondo Meze, består af små lokale retter, og er altid en fast del af udvalget – både til frokost, som aperitif eller til middagen.

Vi ved, hvor vigtig god mad er for vores gæster, og på vores Apollo Mondo Boutique bliver man præsenteret for noget af det bedste, landet har at byde på. I Grækenland har vi valgt at samarbejde med Mirsini Lampraki, en anerkendt Græsk kok, kogebogsforfatter og trendsætter inden for græsk moderne gastronomi, som uden tvivl vil tilføje endnu mere smag til det i forvejen gode græske køkken.

Glenn Bisgaard fra Apollo.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *