SAS lukker nu de sidste to langruter

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har hele tiden været på tale at denne tid ville komme. Nu har SAS sat dato på, hvornår de sidste to langruter lukker ned.

Det drejer sig om følgende to ruter:

  • København til Tokyo
  • Stockholm til New York

Disse to ruter har i den sidste uges tid været de to eneste langruter SAS har haft aktive.

København til Tokyo

Det var ellers planlagt med nogle enkelte afgange i april måned til Tokyo. Det ville også være til den “nye” lufthavn Haneda, som SAS her ved månedskiftet ville starte med at bruge.

Nu til eftermiddag har de meldt ud at denne stopper frem til den 19. april 2020. Datoen kan dog sagtens blive forlænget.

Stockholm til New York

Sidste planlagte afgang mellem Stockholm og New York er d. 1. april, dog har SAS informeret rejseselskaber om at denne afgang fortsat er under overvejelse, grundet sikkerhedsmæssige hensyn. Hvis afgangen gennemføres, vil de sidste passagerer blive hentet hjem til København d. 2. april.

Suspenderingen af ruten vil i skrivende stund blive opretholdt til d. 19. april, med mulighed for at forlænge suspenderingen, hvis det skulle blive nødvendigt jævnfør situationen med Corona Virus.

Læs også: CPH havde tidligere 360 daglige afgange, nu er der 20

SAS oplyser at suspenderingen af ruten, blandt andet bunder i restriktioner for rejser mellem Europa og USA, som den amerikanske regering har indført.

SAS tilbyder refundering i form af rejse-vouchers eller kontanter. Ønsker du at refundere en rejse der endnu ikke er aflyst, kan dette gøres, i form af en voucher. Selskabet tilbyder også gratis ombooking af alle billettyper. Læs mere om dine muligheder her.

Foto: SASHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *