SAS åbner ny indenrigs rute i Norge

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efter 17 års fravær skal SAS igen begynde at flyve strækningen Oslo – Lakselv fra og med 17. april.

Efter en lang periode med nyheder præget af aflysninger og lukkede lufthavne, er det befriende at kunne fortælle om en nok så lille god nyhed. SAS har nemlig annonceret en ny ruteåbning. Ruten det drejer sig om er Oslo – Lakselv, en rute SAS har betjent tidligere, men som blev lukket for omkring 17 år siden.

– Selv om det er en speciel situation i disse corona-tider, kan Forsvarets personale med familie og venner snart nyde godt af vores nye flytilbud. Det er også glædeligt at vi gør denne nordlige del af Norge tilgængeligt for mange andre gennom SAS og Star Alliance’s store rutenetværk.

Finansdirektør i SAS, Torbjørn Wist.

Den nye rute åbner også for internationale rejsende som vil opleve Nordkap og de nordligste delene af landet. Foto: Franz Öhlinger / Pixabay

Åbner også for internationale rejsende

Ruten vil flyves to gange ugentligt, mandag og fredag, specielt tilpasset rejsebehovet for personel i Forsvaret. Tidstabellen giver også forbindelser til SAS og Star Alliance’s øvrige rutenet, og dermed åbnes der for internationale rejsende som vil opleve de nordligste dele af fastlands-Norge. 

Nordkap med hele Porsanger-regionen er et yndet rejsemål med sin facinerende natur. Oplevelserne er spektakulære, med nordlys og midnatssol i de respektive årstider, og gør ture på ski, til fods eller i kano til noget helt specielt. Som navnet Lakselv antyder, så er det godt at laksefiske der og man kan vælge blandt 4.000 steder at ferskvandsfiske.

Ruten har opstart 17. april og skal flyves med Boeing 737 frem til efteråret 2021. Derefter er planen at indsætte en af selskabets nye Airbus A320neo på ruten.

Forsidefoto: Edwin Surbeck / Pixabay

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *