Opstart af ANA rute fra Skandinavien til Tokyo udskudt

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

ANA – All Nippon Airways, havde planlagt at opstarte en rute fra Stockholm til Tokyo. Den er nu udskudt på ubestemt tid.

Ruten mellem Stockholm Arlanda og Tokyo Haneda, skulle have startet op den 6. juni 2020. Imidlertid kommer denne dato dog ikke til at holde, ifølge flyselskabet ANA’s egen hjemmeside.

Ruteåbningen er dog udskudt på ubestemt tid, hvilket samtidig må tolkes som, at flyselskabet fortsat har planer om at åbne denne rute. Et kvalificeret bud ville være, at ruten optages indenfor 12 måneder, således at den er etableret forud for OL som er blevet udskudt til sommeren 2021.

Ruten skulle være fløjet 3 gange ugentligt, og være den anden Star Alliance rute, mellem Skandinavien og Japan. SAS har også i øjeblikket suspenderet deres rute mellem København og Tokyo, som forventes genoptaget så snart omstændighederne tillader det. Foreløbigt er der billetter til salg fra 15. maj igen.

SAS havde netop nået at skifte fra Narita til Haneda-lufthavnen, hvor ANA også holder til, inden ruten måtte suspenderes midlertidigt.

Foto: Wikimedia Commons – https://www.flickr.com/people/28573791@N08Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Lars siger

  Nåede SAS overhovedet at flyve til Hanada? Såvidt jeg ved blev det første fly udskudt flere gange for så helt at blive aflyst til sidst.

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Hej Lars,
   Nej – SAS var få dage fra starten til Haneda lufthavnen før de til sidste valgte at stoppe helt. Så når de engang åbner op igen vil det blive med første flyvning.
   Hilsen
   InsideFlyer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *