Ny direkte rute fra Aarhus Airport til Milano

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Ryanair understreger sit engagement i Aarhus Airport med endnu en ny rute fra den østjyske lufthavn. Fra 1. november i år flyves der to gange ugentligt til den norditalienske storby.

Den seneste rute annoncering kommer i kølvandet på fire nye ruter som lavprisselskabet allerede har annonceret i 2021. De fire andre ruter flyves direkte fra Aarhus Airport til henholdsvis Zadar, Korfu, Riga og Malaga.

Perfekt citybreak-destination

Jyske rejsende får med den nye Ryanair-rute to ugentlige formiddagsafgange mandag og fredag, som helt naturligt lægger op til en forlænget storbyweekend i Milano. Den nye forbindelse mellem Milano og Østjylland gør det selvsagt også lettere for italienere med lyst til det nordiske, at tage en forlænget weekend i Aarhus og omegn.

Fartplanen ser således ud:

Mandage
FR5968 – Afg. Milano 06.50, ank. Aarhus 08.55
FR5969 – Afg. Aarhus 10.30, ank. Milano 12.35

Fredage
FR5968 – Afg. Milano 08.00, ank. Aarhus 10.05
FR5969 – Afg. Aarhus 09.20, ank. Milano 11.25

Flyvetiden er 2 timer og 5 minutter. Billetterne ligger allerede til salg og priserne starter ved dkr. 249 for en enkeltbillet.

Milano: Fotokredit: Olena Z / Shutterstock.com.

Grundigt forarbejde ligger til grund for den nye rute

Den italienske afdeling af VisitDenmark holder til i Milano og har gennem flere år arbejdet målrettet på, at åbne norditalienernes øjne for Danmarks næststørste by.

Ghita Scharling Sørensen, markedschef hos VisitDenmark i Italien og Frankrig udtaler i forbindelse med rute annonceringen bland andet, at:

Vi har de seneste år sat ekstra fokus på Aarhus og omegn som rejsemål på det italienske marked, og vi har noteret en stor interesse fra Italienerne for at opleve Danmarks Second City. Aarhus har så meget at byde på inden for kultur, kunst, historie, natur, gastronomi og i høj grad den danske livsstil, som italienerne er vilde med.

Hos Aarhus Aiport er administrerende Nicolai Krøyer selvsagt begejstret for at kunne annoncere endnu en ny rute til østjyderne:

Aarhus-Milano er en drømmerute. Milano er nærmest indbegrebet af en citybreak-destination med et rigt kulturliv, en fantastisk bar- og restaurantscene, ypperlige shopping-muligheder og italiensk charme i metermål. Samtidig er Milano Italiens forretningsmæssige og økonomiske knudepunkt, så ruten er også meget relevant for forretningsrejsende. Vi er utroligt glade for, at Ryanair vælger at gå på vingerne med en så attraktiv rute fra Aarhus Airport.

Udover at være en oplagt citybreak-destination, så er Milano også en vigtig konference- og event by og i kort køreafstand af Malpensa-kufthavnen ligger vinområdet Piemonte, de italienske alper og de populære søer Como og Lugano.

Kilde og fotokredit: Aarhus Airport.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *