Maldiverne er et sikkert sted at rejse hen

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Selvom COVID-19 pandemien forsat er i gang her efter over et år, så er Maldiverne forsat et af de steder du sikkert kan rejse hen.

Vi har efter vores Return To Travel kampagne forsat et fokus på netop Maldivern, da det kan blive et af efterårets og vinterens sikre steder at rejse til.

Når vi som danskere snart er færdigvaccineret, så betyder det at der ikke er nogen krav om karantæne ved hjemkomsten til Danmark efter et besøg på Maldiverne, som lige nu er markeret orange på rejsevejledningen.

Maldiverne begyndte at byde turister velkommen igen for et år siden. Det var i juli 2020 at ø-riget efter en lukning åbnede op igen. Da de ikke har mange indbyggere, så er over 70% af landet allerede færdivaccineret.

Maldiverne giver en naturlig social distancering på rejsen

Når du er på Maldiverne, så får du en naturlig social distancering. Det sker fordi ø-riget er placeret midt i det indiske ocean og består af 26 atoller. Stort set alle atollerne har deres egne lækre hvide sandstrande og krystalklart vand. Mange atollerne har også de flotte ring-formede koralrev omkring sig. I alt er der 1.190 øer på Maldiverne. Denne geografiske opbygning gør at du helt naturligt ikke er mange samlet på samme sted og mange af de hoteller og resorts du kan besøge er begrænset i størrelsen.

Maldiverne blev også i 2020 valgt som “World’s Leading Destination” af World Travel Awards.

The World Travel and Tourism Council (WTTC) har markeret Maldiverne med et “Safe Travels Stamp”. Dette er sket ud fra deres indsats for at skabe et godt og sikkert miljø overalt. Hovedlufthavnen, Velana International Airport, har også fået “Airport Council International (ACI) Airport Health Accreditation” for at leve op til de nye ACI standarder for “the new normal”.

Når du ankommer til Maldiverne får du gratis et 30 dages visum. Dette gælder for stort set alle nationaliteter. Eneste krav er at du har en pas der gælder mindst 6 måneder og at du har en bekræftet booking på et hotel eller resort.

Som et ekstra krav i øjeblikket, så skal du på en online helbredsformular bekræfte at du ikke er syg. Dette skal ske senest 24 timer før ankomsten. Du skal også tage en godkendt COVID-19 test senest 96 timer før ankomsten. Dette testkrav gælder også for færdigvaccineret.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *