Ny fordel: Strawberry lancerer partnerskab med Live Nation

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Et samarbejde med verdens største koncertarrangør, giver medlemmer i Strawberry unik adgang til underholdning og musikoplevelser.


Som verdens største koncert- og underholdningsarrangør samler Live Nation mennesker til oplevelser over hele verden.

Nu indgår Strawberry og Live Nation et partnerskab, som giver medlemmer af Strawberry adgang til forsalg af billetter og muligheden til at sikre overnatning før alle andre

Petter A. Stordalen, grundlægger af Strawberry. Foto Strawberry / PR

Dette sætter tonen for den type virksomhed, vi skal være, så det er en nyhed, jeg har glædet mig ekstra meget til at løfte sløret for. Når vi nu har højnet ambitionerne ved at blive til Strawberry, har vi også lovet flere oplevelser, et endnu større udbud og flere fordele til vores medlemmer. Denne aftale indfrier på alle disse punkter. Gennem partnerskabet med Live Nation kan vi nu tilbyde vores medlemmer eksklusiv adgang til fantastiske musikoplevelser før andre med artister som Beyoncé, Metallica, Coldplay eller Post Malone. Og selvfølgelig vil vores medlemmer også få førsteprioritet til vores hotelværelser i forbindelse med disse koncerter.

Petter A. Stordalen, grundlægger af Strawberry.

Efter næsten 30 år som et hotelselskab indebærer navneskiftet også en strategisk ændring, hvor Strawberry har som ambition at være den største og bedste udbyder af oplevelser i Norden.

For at opnå dét, vil der komme flere partnerskaber som med Live Nation.

Vi er bedst indenfor hoteller og restauranter i Norden. Live Nation er bedst indenfor musik i verden. At vi har fundet harmonien sammen, viser vores medlemmer, hvilke planer vi har for Strawberry. Vi skal være startstedet for de bedste oplevelser, uanset om det er fest, arbejde, rejse, ferie eller en helt almindelig onsdag.

Petter A. Stordalen, grundlægger af Strawberry.

Foto: Nordic Choice Hotels / Strawberry / PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *