Ny luksuskabine til Airbus A220 på vej

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SkyRetreat er navnet på et nyt kabinedesign til Airbus A220, der blandt andet skal gøre det muligt at have samme flotte udsigt som piloterne har

Lufthansa Technik, som er et datterselskab af Lufthansa, har udviklet et nyt luksuriøst kabinedesign. Kabinen er i første omgang tiltænkt Airbus A220, men man kan nemt forestille sig, at designet bliver overført til andre flytyper også.

Udsigt fra første parket

Fra bløde møbler forrest i flyet, får du det mest bemærkelsesværdige syn, ved dette nye kabinedesign. Skillevæggen imellem kabine og cockpit, er nemlig skitseret som en glasvæg. Dette tillader dig at have samme smukke udsigt som piloterne, men uden at skulle forlade de komfortable omgivelser. En bedre og mere luksuriøs udsigt har vi svært ved at forestille os, og dette bliver helt sikkert det største salgsargument!

En lys og naturligt præget kabine, skal give passageren en afslappet rejseoplevelse. Her er der lagt vægt på de rene linjer, samt skjulte teknologiske installationer. Her kan nævnes trægulvet, samt skærme der gemmes bag armaturer i flyet, og kan køres frem efter behov.

Kabinen ser også utroligt lys og indbydende ud, og til trods for flyets størrelse, har selskabet virkelig formået at give kabinen mange funktioner. Forhøjede armaturer og hynder danner base for sofagrupper, senge og afslabningsmøbler. Alt i et lyst og naturligt design.

Pult i centrum

En pult der er installeret i midten, vil blive centrum for underholdning undervejs. Her kan man for eksempel have en bar, holde et møde, eller bruge den som DJ pult.

Se Lufthansa Technik’s video om designet her:Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *