Ny rute: Billund til Riga med Wizz Air

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det ungarnske lavprisselskab Wizz Air åbner i midten af oktober, en rute til Riga fra Billund. Ruten flyves i forvejen af Air Baltic.

To gange om ugen, fra midten af oktober, skal en Airbus A320 fra Wizz Air fragte passagerer fra Billund til Riga, med en kapacitet på 180 passagerer per flyvning.

Det er samtidig det andet selskab der skal flyve den rute, som Air Baltic har været dominerende på i mange år, uden konkurrence fra andre flyselskaber.

Priserne på flyvningerne kommer til at starte ved 109 kr. one-way, hvilket er markant billigere end man normalt finder billetter med Air Baltic til. Dermed bliver selskabet også en seriøs konkurrent til Air Baltic, som desuden også får konkurrence mellem Riga, og flere andre europæiske destinationer af Wizz Air.

Første flyvning med Wizz Air til Riga, bliver den 16. Oktober, herefter vil der flyves alle fredage og mandage. Afgang fra Riga er 11.40, med ankomst i Billund klokken 12.25. Flyet vender retur mod Riga klokken 12.55, hvor det ankommer klokken 15.35Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *