Nyhed: SAS Loungen i København får egen barista, lysterapi og mulighed for at afprøve ny teknologi

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS bringer meget af det vi kender fra indenrigsloungen i Oslo til København. Det hele bliver bare større, da loungen i København er på to etager og har 3.000 m2. Men barista-brygget kaffe og teknologi er nogle af nøgleordene.

I løbet af oktober og november i år der åbner den opgraderede, innovative lounge, der bliver i en klasse helt for sig.

SAS’ største lounge med sine 3000 m2 fordelt på 2 etager vil i løbet af efteråret gennemgå et større ombygningsprojekt og vil i sin nye form ikke kun være et eksklusivt og roligt sted at arbejde og slappe af inden flyveturen – det bliver også et sted, hvor man kan få barista-brygget kaffe, afprøve den nyeste teknologi i loungens innovation hub eller få ny energi med lysterapi. Det kan man allerede i Daylight Booster-zonen i Oslos nye Domestic Lounge, der vises i videoen herunder.

Friskbrygget kaffe lavet af barista

SAS introducerede deres barista service i indenrigs loungen i Oslo lufthavnen. Til oktober bliver det Københavns tur. Der vil du kunne opleve dette i SAS Gold Loungen.

Baristaområde fra Oslos nye Domestic Lounge. Besøgende i SAS Gold Lounge i København vil fra november også kunne nyde en barista-brygget kaffe inden flyrejsen. Foto: SAS

Birgitta Sandhaag, Product Manager SAS Lounges siger om de nye tiltag i loungen i København:

Gennem det sidste år har vi investeret i SAS Lounges i New York, Chicago, Paris, Oslo og Bergen. Nu er det blevet Københavns tur. ​Vi glæder os til at kunne give besøgende af SAS Lounges i København en endnu bedre oplevelse i forbindelse med deres rejse.

Lysterapi og Daylight Booster-zone

Som i indenrigsloungen i Oslo vil der blive en Daylight Booster-zone.

Hør her hvad Jonas Eriksson, Service Manage for Philips Lighting siger:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *