Nyt business class sæde i KLM Boeing 787-10

KLM World Business Class Boeing 787-10

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

KLM har offentliggjort et helt nyt World Business Class sæde i deres kommende Boeing 787-10 fly. Det er den nye ‘Venture’ model fra den japanske leverandør JAMCO. KLM bliver den første kunde af den nye type sæde.

Ligesom i de nuværende Boeing 787-9 bliver inddelingen 1-2-1 i en såkaldt ‘reverse herringbone’ konfiguration. Det giver alle passagerer direkte adgang til gangen og meget privacy. De nye sæder er lettere, som betyder at flyet bruger mindre brandstof.

Sæderne er endnu en gang formgivet af den hollandske designer Hella Jongerius. Det er næsten en selvfølge, at sæderne kan lægges helt fladt ned i sovetilstand. Mellem de midterste sæder er en indstilbart skærm. Passagerer, der rejser sammen, kan dermed nemt tale sammen, mens passagerer, der rejser alene, kan få den privacy de ønsker. Skærmen til underholdningssystemet måler 18,5″.

Boet Kreiken, EVP Customer Experience:

KLM er glad for at arbejde sammen med Jamco på det helt nye program til vores 787-10 World Business Class sæder. Sammen stræber vi efter at skabe de bedste siddepladser, søvnkomfort og rejsemiljø for vores Business Class-rejsende.

KLM World Business Class Boeing 787-10

Boeing 787-10 er en forlænget udgave af Dreamliner flyet. Det hollandske luftfartselskab forventer at modtage den første 787, med 38 sæder i Business Class, i 2019. Dermed bliver KLM det første europæiske selskabet, der flyver med den nye model. KLM har bestilt 8 fly i alt. Singapore Airlines er launch customer af modellen og modtog fornyeligt det første fly.

Det er ikke uventet, at KLM har valgt en anden leverandør med et tilsvarende sæde. Zodiac, som leverer sæderne til de nuværende 787-9, kæmper med lange forsinkelser til levering til deres kunder.

 

Denne artikel er oprindeligt skrevet af The Flying Dutchboy fra vores søsterside Insideflyer.nl.

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *