Nyt fra United: Du kan ændre indenrigsbilletter i USA uden gebyr.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

United Airlines fjerner gebyret for at ændre indenrigsbilletter Men selskabet åbner også op for, at passagererne kan komme på ventelister til standby billetter.

United Airlines har meddelt, at man fjerner gebyret for at ændre indenrigsbilletter i USA. Dette gælder også billetter fra USA til Puerto Rico og de Amerikanske Jomfruøer. Gebyret bortfalder med øjeblikkelig virkning for billetter på både standardøkonomi- og premiumklasse.

Fra 1. januar 2021 vil det være gratis at komme på standby listen til andre fly samme dag på samme rute. Og man kan komme med, når der er plads på flyet – uanset hvilken billettype og serviceklasse billetten er udstedt på. Standby listen er en mulighed for alle United-kunder på både indenrigs- og internationale ruter. United er det første flyselskab i USA, der tilbyder en sådan service. Premium medlemmer af loyalitetsprogrammet MileagePlus kan endda reservere et sæde på en anden flyvning samme dag med de samme afgangs- og ankomstdestinationer gratis, hvis der er plads i samme billetklassen på den nye flyrejse.

De nye regler for ændring af billetten gælder for alle standard økonomibilletter og premium-billetter til flyrejser inden for de 50 amerikanske stater, Puerto Rico og De Amerikanske Jomfruøer. Man kan ændre billetten lige så mange gange, man ønsker.

United

Internationale flyvninger kan i øjeblikket også ændres så ofte, man ønsker

United justerer også reglerne for ændring af billetter udstedt inden 31. december 2020. Det er nu muligt gratis at ændre reservation så mange gange, du ønsker. Denne regel gælder for alle billetter udstedt efter 3. marts 2020. Det skal understreges, at den gratis ændring både gælder for indenrigs- og internationale flyvninger. Dermed giver United Airlines sine kunder stor fleksibilitet, når de reserverer og ændrer flyrejser.

Standby samme dag er også en mulighed

Derudover giver United sine kunder større fleksibilitet, så de kan tage et andet fly samme dag. Det kan være, hvis du bliver hurtigere færdig og derfor ønsker en tidligere afgang – men også, hvis du ønsker at rejse lidt senere samme dag. Du kan blive skrevet op på listen til en standby flyvning samme dag. Og det er gratis. Med denne standby-mulighed kan du vælge en anden flyvning med samme afgangs- og ankomstlufthavn som i den oprindelige rejseplan. Du kommer med på flyet, hvis der er plads, når det skal afgå. Denne forbedring træder i kraft den 1. januar 2021 for alle kunder, der flyver indenrigs i USA og på internationale ruter. Passagerer, der ønsker at blive skrevet på på listen til en standby billet, kan gøre det i appen: united.com. Det skal ske mindst 30 minutter før afgang på indenrigsflyvninger og mindst en time før afgang pål internationale flyrejser.

Afsluttende kommentar

Disse er ændringer er helt klare forbedringer. Men det er vigtigt at være opmærksom på specielt 2 forhold:

  • Den gratis ændring af rejsedatoer forudsætter, at der er ledige billetter i samme klasse på den afgang, du ønsker at bruge. Hvis dette ikke er tilfældet, kan du formentlig ændre billetten ved at betale merprisen til den højere klasse.
  • Standby billetter er kun interessante på ruter, hvor der er flere (læs: mange) afgange hver dag.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.

Foto: (c) UnitedHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *