Suite med udsigt: Review af Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Sheraton Dubrovnik Riviera ligger ved den kroatiske kyst, så man kommer hurtigt i feriehumør, når man tager til stranden. Du har en fantastisk udsigt til bjergene og bugten. I nærheden af hotellet ligger mange restauranter.

Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel er et meget godt valg for en tur til Dubrovnik. Hotellet ligger tæt på byens centrum. Fra hotellet kan du nyde en malerisk udsigt over Adriaterhavet. Og så er det bare at slappe af og nyde ferien.

Sheraton Dubrovnik Riviera

Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed: Det populære feriested i Kroatien opfylder bestemt dette kriterium. Hotellet kan nås fra lufthavnen på knap 15 minutter i bil, og det tager et kvarter med en taxi til Dubrovniks historiske centrum. Lige foran hotellet ligger en lille strandpromenade med forskellige restauranter og små butikker. Med andre ord, så har du et fint udvalg af gode spisesteder.

Det er meget tilrådeligt at reservere et værelse med havudsigt. Det er en enestående måde at nyde den vidunderlige udsigt over bugten og de omkringliggende bjerge. Udsigten er et af de væsentligste argumenter for at vælge hotellet. Da vi tjekkede ind om eftermiddagen, gav receptionen os en rigtigt god nyhed: Vi var blevet opgraderet til præsident suiten.

Suite med udsigt

Præsident suiten på Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel ligger på hotellets tredje og øverste etage. Suiten er på 113 kvadratmeter og har derfor godt med plads. Den består af en rummelig stue, et soveværelse og et stort badeværelse med et fritstående badekar med bruser. Designet er moderne og stilfuldt med inspiration fra området.

Sheraton Dubrovnik Riviera Presidential Suite

Suitens helt store fortrin er helt klart den vidunderlige udsigt over Adriaterhavet og de omkringliggende bjerge. Især om aftenen, når den nedgående sol bader bjergene i et rødt lys, er udsigten ligefrem magisk. Du kan ikke kun nyde dette fra værelserne. Udenfor løber en stor terrasse langs med suiten. Terrassen blev vores faste tilholdssted under hele vores ophold.

Mad og drikkevarer

Sheraton Dubrovnik Riviera har en hovedrestaurant, en hotelbar, en bar ved poolen og en fiskerestaurant, Lungo Mare. På grund af COVID-19 var denne desværre ikke åbnet under vores ophold. Så vi brugte primært baren ved poolen. Priserne i baren er OK. En is-cappuccino koster omkring fire euro (30 danske kroner) og du skal betale lige under ti euro for en Aperol Spritz (godt 70 danske kroner).

Om aftenen valgte vi at spise på en af ​​restauranterne tæt på hotellet. Vi kan især anbefaler Ruzmarin og Taste, som ligger lige overfor hotellets indgang. Sidstnævnte kan nås inden for fem minutter til fods langs strandpromenaden.

Morgenmad

Morgenmad serveres i hotellets restaurant hver morgen indtil kl. 11. På trods af COVID-19 er morgenmaden anrettet som buffet, men retterne serveres af hotellets personale. Du kan vælge mellem mange retter – hele udvalget af kager, frugt, pølser og ost er tilgængeligt. Der tilberedes også omeletter, æggekage eller æg Benedikt samt pandekager og vafler.

Pool & Strand

Poolen er praktisk talt i resortets gårdhave. Der er adskillige liggestole omkring poolen – men der kan undertiden være mangel på parasollerne. Hvis man tager højde for den relativt lave belægning på hotellet, var der mange liggestole – når hotellet bliver fuldt optaget, kan det blive lidt trangt. To forskellige pools ville også være ønskelige på et hotel i denne kategori – en for børn og en til resten af ​​gæsterne.

Promenaden ligger mellem hotellet og stranden ved bugten. Selvom stranden er privat og forbeholdet hotellets gæster, så bliver dette ikke respekteret. Så standen kan blive meget overfyldt. Det er vel forventeligt, når den offentlige promenade går langs med stranden.

Service

Generelt er service-personalet på Sheraton Dubrovnik Riviera Hotel opmærksom og venlig. Dette ses især hos de erfarne medarbejdere, der har arbejdet på hotellet i længere tid. For eksempel vidste en medarbejder i restauranten stadig nøjagtigt, hvilken mad og drikkevarer vi havde bestilt den første dag, selv om vi var nået frem til tredjedagen af vores ophold. Personalet i pool-baren spurgte også regelmæssigt om vi ønskede flere drikkevarer.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig bragt på vores tyske søsterside.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Beliggenhed

Værelset

Service

Morgenmad

Restaurant

Generel Vurdering

Konklusion

Sheraton Dubrovnik Riviera er et godt valg, når rejsen går til Dubrovnik. Man kommer let fra hotellet til byens centrum. Men samtidig ligger hotellet ved rivieraen, så man kommer hurtigt i feriehumør, når man tager til stranden. Fra værelset har du en fantastisk udsigt til bjergene og bugten. I nærheden af hotellet ligger mange restauranter, så hver dag kan du prøve en ny.

4.2

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *