Nyt hotelkoncept presser priserne i London og Edinburgh

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den britiske hotelgruppe Premier Inn har startet et nyt hotelkoncept for den moderne rejsende, hvor pris og lokation er i fokus.

Ofte hænger prisen på hoteller i storbyer, sammen med hvor tæt det ligger på byens seværdigheder og andre brændpunkter – Men hvad nu hvis man kunne overnatte billigt midt i centrum, på den ene bekostning at ens værelse er mindre end standard hotelværelser? Den vej har britiske “Premier Inn” valgt at bevæge sig, med deres nye koncept “hub by Premier Inn”.

Den moderne rejsende

Indenfor de sidste par år, er der opstået en ny gruppe rejsende som ikke tidligere eksisterede i så vidt et omfang. Denne type rejsende, er meget prisbevidst, og sørger for at rejse så budgetvenligt som muligt.

Denne gruppe rejsende er opstået i takt med at Ryanair, Easyjet, Wizz Air og flere endnu – har gjort det muligt at købe en returbillet til f.eks. England for 150 kr. hvorved det nu er blevet muligt for en helt ny befolkningsgruppe at rejse.

Det dyre i rejsen er reelt transport til og fra lufthavnen, ligesom det er at finde et sted at bo. Netop hotellet kan hurtigt blive den største streg i regningen, hvis man ønsker at bo centralt i en storby som London.

Denne “moderne rejsende” har dermed skabt et behov for billig indkvartering centralt i verdens storbyer – et behov som Premier Inn forsøger at dække med “Hub”.

Centralt og billigt

Hub hoteller bliver netop placeret centralt, og der satses i første omgang på London og Edinburgh – to byer som rigtig mange rejsende med lavprisselskaber har som destination. Værelserne bliver mindre end hvad man normalt forventer af et hotel, og alt spildplads i form af frit gulvareal bliver minimeret.

Priserne på disse “prime locations” starter fra 33,5 pund (ca. 275 kr.) per overnatning, hvilket bestemt må siges at være i orden.

På disse lokationer starter Premier Inn ud med at indføre Hub:

London

Prisen er ikke på kompromis med komforten

Komforten på hotellerne kommer dog ikke til at fejle noget. Godt nok er værelserne kompakte, men de indeholder fortsat en luksuriøs Hypnos seng, moonson bruser, en 40″ Fladskærm, udfoldeligt skrivebord, og massere af stikkontakter så du kan oplade alle dine enheder.

Opbevaring skal du heller ikke være nervøs for – der er nemlig integreret skuffer under din seng, så du pænt kan gemme din rodede rejsetaske væk.

Lidt større værelser er også tilgængelige, hvor du også får en lænestol med et lille bord på værelset.

Konklusion

Er du en prisbevidst rejsende, som leder efter et centralt sted at bo, og bruger du mere tid udenfor, end indenfor hotellets vægge – så er dette hotel optimalt for dig.

Man kommer ikke til at vælte sig i luksus, men man har det essentielle, og vigtigst af alt er det billigt.

Er du til luksus og suiter – så er dette IKKE hotellet for dig.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *