Mød GreyBirds pilotelever til Roskilde Airshow

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Så er jeg tilbage igen efter ferie. Dog har jeg ikke været ude at flyve endnu, så jeg har ikke så meget at fortælle.

DOG(!) skal det siges at jeg, og et par af mine medstuderende, er at finde på Roskilde Airshow 2017. Så hvis du ikke har noget at lave i den kommende weekend, så køb en billet eller to og tag en ven med under armen og kom og få en snak og se en masse fly og opvisninger

GreyBird holder til ved stand 47 ved forpladsen, hvor jeg også vil være at finde alle tre dage. Skolen har forskellige konkurrencer, hvor man kan vinde prøvelektioner, og så har vi selvfølgelig også et par fly med som man kan kigge lidt nærmere på.

Køb billet og se programmet for de tre dage her: http://www.airshow.dk/

Håber vi ses 🙂Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *