Nyt SAS tilbud: Fly, bil og hotel

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

SAS har lige startet en nye kampagne: Billige flybilletter og ekstra EuroBonus point på leje af bil og hotelophold. Vil du bruge tilbuddet, skal du booke senest 27. august

Du er kommet hjem fra sommerferien, har fået ordnet vasketøjet og ferieminderne. Foto og videoklip er på plads. Nu begynder du at glæde dig til den næste tur. Hvor skal du hen i efterårsferien, vinteren, julen og påsken?

Flyv med SAS

SAS Travelers Deals

SAS har lige nu tilbud til alle deres destinationer i Europa, USA og Asien. Du skal reservere din billet senest 27. august på denne side. De mulige rejseperioder afhænger agf destinationen

  • Rejseperiode:
    • Skandinavien og Europa: 16/9 2019–31/5 2020
    • USA og Asien: 1/11 2019–10/6 2020 (med undtagelse af perioden 19/12 2019–5/1 2020)
    • Boston: 1/11–21/11 2019 og 20/4–10/6 2020

Som det klart fremgår, kan du ikke finde kampagnepriser til efterårs- og juleferien, hvis du vil rejse til USA og Asien.

Alle billetter er på go light, d.v.s. du skal betale for at tjekket bagage ind ligesom optjeningen af EuroBonus point er begrænset

Eksempel: En tur til Dublin

Her er et lille eksempel på en tur fra København til Dublin. For at have et overskueligt eksempel kikker jeg kun på en enkeltbillet. Men du har naturligvis de samme overvejelser på returrejsen

Et eksempel på en billet fra Købehavn til Dublin på Go. Læg mærke til, at du med den dyrere billet kan få en kuffert med.

Som det fremgår af dette eksempel kan du få en billet på go light for 399 kroner. Hvis du vil rejse på go smart, koster det kun 100 kroner mere. Den eneste forskel er. at du ikke skal betale for at tjekke en kuffert ind, når du rejser på den lidt dyrere billet. Normalt koster det mindst 270 kroner for en kuffert, hvis du skal betale for ekstra bagage.

Med andre ord: Hvis du har brug for at have en kuffert med på din rejse, så tjek prisen på den lidt dyrere billet. Du kan spare penge!

Normalt har rejsende med et EuroBonus sølv-, guld- eller diamantkort ret til at tage ekstra bagage med. Rejsende med et guldkort hos et andet selskab i Star Alliance har samme privilegier. Det gælder dog ikke rejsende på go light billetter. Så hvis du køber en billet på go light, skal du altid betale for at tjekke en kuffert ind.

Hvis du gerne vil tjene mange EuroBonus point, kan du vælge at købe den dyrere billet på PLUS. Den koster 799 kroner, men giver hele 1.500 EuroBonus point. Du får altså 1.400 bonuspoint for en ekstra pris på blot 300 – 400 kroner (afhængig af hvilken billet, du havde valgt på GO). Dertil kommer, at du på PLUS også får et lille måltid mad, gratis drikkevarer og wifi i flyet. Når du rejser på PLUS har du mulighed for at benytte fast track og lounge i København.

Få 4.000 EuroBonus point, når du lejer bil hos Sixt

Når du senest 27. august lejer en bil i gruppe C (eller dyrere) i mindst 2 dage, kan du få 4.000 EuroBonus Point. Det fremgår dog ikke, hvornår lejeperioden skal ligge – og al omtalen på hjemmesiden er genbrug af tekst fra en tidligere kampagne i marts (eller også er linket forkert og henviser til den tidligere kampagne). Her er linket, SAS har sendt ud.

Foto: SIXT Media Pool, SIXT SE

4.000 EuroBonus point er dog ganske fint, da billejen normalt giver 500 – 1.000 point

Dobbelt Eurobonus point på hotelleje

Danske Eurobonus medlemmer får normalt 20 point for hver 80 kroner, de bruger på hoteller booket via linket på EuroBonus hjemmesiden. Da point normalt har en værdi på 7 – 10 ører, svarer dette til en rabat på 2 – 2,5%.

Hvis du booker hotel senest 27 august, på denne side, får du dobbelt så mange EuroBonus point, som normalt. Det fremgår ikke af tilbuddet, hvornår hotelopholdet skal finde sted (og dermed, om der er nogle restriktioner)

Det sure opstød

Det er vigtigt, at SAS er klare i deres kommunikation, så der ikke er tvivl om hvornår tilbuddene gælder. Det har SAS ikke været med denne kampagne. I billedet sendt ud med e-mail fremgår, at billetterne skal bookes inden 27. august, mens betingelserne klart siger senest 27. august.

Der opstår dog en meget større usikkerhed med kampagnen for billejen hos SIXT, når man ikke kan se, hvornår bilen skal lejes, for at man kan få de mange gode EuroBonus point.

Jeg håber, at dette er en enlig svale, så vi fremover kan glæde os til mange gode SAS-kampagner, der har korrekt og opdateret information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *