Nyt flat bed sæde for rejsende i økonomi på vej

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Der er et nyt flat bed sæde for rejsende i økonomi på vej. Dette ligner en forbedring på Air New Zealand’s ‘Sky Couch’ koncept.

Takket være hjemmesiden God Save The Points, kan vi vise nedenstående video af hvordan “Piuma Sofa” virker, og kan konvertere en sæderække om til en seng med en madras, dyne og hovedpude.

InsideFlyer DK - Geven - Piuma Sofa II

Firmaet “Geven”, som er fabrikanten af dette sæde, beskriver det for flyselskaberne som “a bed on a budget”. Det centrale er ikke bedre komfort for de rejsende, men at flyselskaberne har mulighed for at tjene på at sælge de ekstra (tomme) sæder til dem, der ønsker en flat bed. Der nævnes en pris på 199,- dollars for at kunne få en ræke for sig selv, hvis man rejser som par. Så hvis flyselskaber tror på at de kan tjene ekstra penge, så vil det helt sikkert være sandsynligt at vi ser disse sæder ombord i fremtiden.

Videoen nedenunder forklarer hvordan “Piuma Sofa” virker:

Kommer dette til at blive en realitet, så vil det være interessant at se, hvorledes det påvirker Premium Economy segmentet. På mange oversøiske rejser vil 3 sæder på økonomi, hvor man kan ligge ned, være bedre end mange Premium  Economy sæder.

Ville du tilkøbe muligheden for lie flat, hvis du fik muligheden for dette til en pris af 199,- dollars?Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *