Om igen – Tyskland fjerner maskekrav på flyvninger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I morgen torsdag, så skal den tyske regering stemme om at fjerne maskekravet fra blandt andet flyvninger.

Lige nu er det sådan at du ikke skal have maske på i lufthavnene, men så snart du sætter dig ind i et fly, så skal du have en maske på.

Derfor har det også være stillet spørgsmål om værdien af det hen over sommeren. Grunden er at der ofte er dårlig udluftning i en lufthavn og med de mange menneskere i lufthavnene og mange køer, så gav det ikke mening at når man kom ind i flyene, hvor der netop er god udluftning og HEPA filtere, så skulle maskerne på.

Efter sidste uges melding om at maskekravet skulle forlænges og skærpes, så ser det nu ud til at det i morgen faktisk fjernes.

Sundhedsminister Karl Lauterbach, fra partiet SPD, udtaler at det fortsat er anbefalet at bære masker – både i lufthavnene og ombord på flyet.

Dog bliver forslaget, som skal vedtages torsdag, at der fortsat er en mulighed for at genindfører et maskekrav, hvis COVID-19 udvikler sig i en forkert retning og smitteantallet stiger.

Foto: Lufthansa A320-214 (D-AIWG) i Munich Franz Joseph Strauss Airport (MUC) (Foto: BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *