Ombygning i Aarhus Airport

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Aarhus Airport har gennem det sidste halve år været igennem en større ombygning. Næste år vil lufthavnen have et stort shopping område, en indendørs fodboldbane og et lufthavnshotel med 38 værelser.

Sikkerhedskontrollen i Aarhus Airport er flyttet og har fået et stort løft. Kapaciteten er øget til 900 passagerer i timen. Selve afgangshallen har fået nye møbler produceret af den kendte Aarhus designer Hay. Man er i gang med at etablere et shopping område på 500 kvadrat meter. Det står klar næste sommer. Til den tid vil lufthavnen også have en række nye spisesteder.

Aarhus Airport udvider til at have 7 gates, så man har kapacitet til at komme op på i alt halvanden million passagerer om året. Der bliver lavet et nyt legeland, en indendørs fodboldbane og lufthavnen får også en flysimulator, som passagererne kan prøve.

Aarhus Airport er også ved at opføre et lufthavnshotel med 38 værelser, der kommer til at ligge i samme bygning som den nye politistation,

Direktør Per Kristensen præsenterer planerne i denne video.

Os, der jævnligt kommer i lufthavnen har set forbedringerne komme over det sidste års tid. Jeg glæder mig naturligvis over, at lufthavnen har så megen tro på fremtiden, at man fortsætter med den ambitiøse investeringsplan. Personligt ser jeg frem til at nyde alle faciliteterne næste år – bortset fra legepladsen, som jeg gerne overlader til de yngste passagerer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *