Online multi-booking af flere hoteller er nu muligt på Scandic.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Efterhånden som skoleafslutningen og ferien nærmer sig, planlægger mange mennesker nu deres sommerferie, og interessen for oplevelser, familiebesøg og kør-selv ferie er stor. For at forenkle planlægningen lancerer Scandic, som de første i hotelbranchen, muligheden for at booke hele ferien på en gang.

Ved hjælp af Scandics nye multi-booking-funktion kan rejsende nu booke op til fem hotelophold på den samme reservation gennem Scandics hjemmeside.

Vi er vant til at kunne købe flere ting i en enkelt ordre, når vi handler online, og nu tilbyder vi muligheden for at gøre det samme med hotelværelser på Scandics hjemmeside. Det betyder, at du nu kan bestille hele kør-selv ferien på én gang inklusive et stop ved din svigermor undervejs. Det betyder også lettere planlægning og større fleksibilitet.

Anna Spjuth, Chief Commercial Officer hos Scandic Hotels. 

Med online multi-booking kan rejsende booke op til fem forskellige hotelophold på én gang på den samme reservation. Hvert individuelt hotelophold får sin egen bekræftelse, så det kan ombookes eller annulleres efter behov. Ophold kan bookes op til et år i forvejen på Scandics næsten 270 hoteller på 130 destinationer i Sverige, Norge, Finland, Danmark, Tyskland og Polen. Ophold kan ombookes indtil kl. 18.00 på ankomstdagen, og der kræves ikke forudbetaling.

Sådan tilfører du op til 5 hoteller på en og samme booking på Scandic hjemmesiden.

Multi-booking er en funktion, som både fritids- og forretningsrejsende har bedt om for at forenkle bookingprocessen, da du tidligere har skullet ringe til kundeservice for at booke flere ophold på en rejse. Det er fantastisk at være de første i branchen med denne nye funktion, der lader dig booke flere ophold på én gang – ligesom dit eget lille rejsebureau.

Anna Spjuth, Chief Commercial Officer hos Scandic Hotels. 

Funktionen er blevet lanceret på Scandics hjemmeside og kan bruges ved hjælp af knappen “Book flere hoteller”, når du booker et ophold. Multi-booking er et af Scandics initiativer til at forenkle sommerrejsen og skabe attraktive tilbud og destinationer i ferieperioden. Tidligere på foråret lancerede Scandic, at børn under 15 år kan bo for nul kroner.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *