Lufthansa giver op til 99% børnerabat

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lufthansa har et nyt tilbud til børnefamilier. Du kan få op til 99% rabat på den “rene” billetpris for børn i aldersgruppen 2 – 11 år. Du skal dog betale skatter og afgifter. Og tilbuddet gælder kun på europæiske ruter.

Lufthansa kommer nu med et nyt tilbud til børnefamilier, der vil rejse indenfor Europa. På rejser i perioden fra 1. juni til 30. september kan hvert barn i alderen fra 2 til 11 år få en rabat på op til 99%. Der gives ikke rabat på skatter og afgifter. Billetten skal bestilles seneste 15. juni. Du kan bestille en billet med rabat på denne side.

Det er dog et krav, at mindst en voksen og et barn rejser sammen. Og der er kun rabat på økonomiklasse billetter.

Et eksempel

Jeg har søgt på flere afgange både ud af København og fra Billund. Det ser ud til, at det kan blive svært at få rabatten på de populære afgange. Men hvis du kan rejse på skæve tidspunkter (eksempelvis midt i ugen), er der en rimelig mulighed for at finde de billige billetter. Eller sagt med andre ord: Du skal måske søge lidt for at finde de helt billige billetter.

Jeg har eksempelvis søgt på en billet fra Billund til Frankfurt. Søgningen er gennemført søndag d. 30 maj om aftenen. Rejseplanen er vist her:

Som det fremgår af prisdetaljerne nedenfor, så koster den billigste billet for en voksen 2.078 kroner. Heraf udgør skatter og afgifter 864 kroner. En barnebillet med 99% rabat kommer til at koste 876 kroner. Der er nemlig ingen rabat på skatter og afgifter.

De viste priser er for en billet på “Economy Light”. Men der er også 99% rabat på “Economy classic” (hvor du kan få en kuffert tjekket ind) og de fleksibe billetter på “Economy Flex”.

Uanset om du vælger et flyve på ¨Economy Light”, “Economy Classic” eller “Economy Flex”, så er billetter på disse afgange på klasse W, som giver 250 EuroBonus point på både ud- og hjemrejsen.

Forsidefoto: LufthansaHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *