I dag er maden tilbage på SAS flyvningerne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Stort set fra starten af corona krisen har maden og drikkevarerne været væk fra SAS flyvninger i Skandinavien og Europa. Fra i dag er den tilbage stort set som du kendte den fra før corona krisens start.

Da der ikke var mange der rejste, diverse corona tiltag og det var svært for SAS at få catering firmaerne og logistikken til at virke, så har maden og drikkevarerne været væk fra det korte og mellemlange flyvninger i over et år. Men fra i dag, den 1. juni 2021, er det komme tilbage.

Det starter med at alle klasser ombord på flyet kan få kaffe eller te uden at skulle betale for det. De har ikke nævnt noget om muligheden for at få vand, men vi tænker at det forsat er muligt at bede om et glas vand. En hel flaske skal du forvente at betale for.

Maden tilbage i SAS Go – men med ændringer

I SAS Go skal du forudbestille din mad. For at gøre det mere simpelt for kunderne, så er der nu kun 4 typer af måltider som kan forudbestilles.

Dette er følgende varianter:

  • Måltid med kyling
  • Måltid med fisk eller rejer
  • Måltid med kød
  • Måltid som er vegatarisk og laktose klart

Oversigten med måltider og priser, som vi har fået fra SAS er følgende:

Alle mulighederne for at bestille måltider gælder på flyvninger efter klokken 09.01 og som har en planglagt varighed på mindst 80 minutter.

Hvad gælder i SAS Plus?

På flyvninger på over 50 minutter vil du som rejsende i SAS Plus få morgenmad, hvis din afgang er inden klokken 09:00.

Resten af dagen gælder serveringen af måltid kun på flyvninger over 80 minutter og det vil blive en ny version af den kendte “New Nordic”, som serveres.

Der er gratis drikkevarer til (både almindelige og med alkohol).

Grundet de nuværende restriktioner i Norge, så er der forsat ikke nogen servering af mad og drikke på disse ruter. Dette vil følge standard servicen, sig så snart det er tilladt i Norge igen.

Foto: SAS/PRHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *