Opråb til Wizzair sikrer Bosniere fortsat forbindelse til Tuzla

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Genåbning af ruten imellem Billund og Tuzla skaber glæde blandt Bosniere

I sidste uge skrev vi på InsideFlyer om en underskriftindsamling blandt etniske bosniere i Danmark, som frygtede at deres elskede rute imellem Billund og bosniske Tuzla ville lukke. Wizzair havde nemlig meldt ud at de ville lukke den direkte forbindelse imellem de to byer, til fordel for en ny rute imellem Billund og Kiev. I midlertid forbliver begge ruter dog en realitet, efter opråbet fra over 2000 dansk-bosniere har resulteret i at Billund – Tuzla ruten atter vil drives fra sommeren 2019.

Wizzair forklarer at deres kapacitet ikke tillader, at fortsætte ruten henover vinteren – dog kommer den stærkt igen fra sommeren 2019.

Aida Jahić, Dansk-Bosnier, udtaler til Insideflyer:

Flyruten fra Billund til Tuzla åbnede en mulighed for nemmere at kunne rejse hjem. Tidligere tog vi køreturen hele vejen til Bosnien, som tog 17 timer – 2 timer i et fly gør det mere overkommeligt at rejse hjem, og netop Tuzla er centralt placeret for de fleste Dansk bosatte Bosniere. Derudover er Wizzair billigt hvis man bestiller i god tid, hvilket giver mulighed for at komme til Bosnien oftere. Samtidig har ruten åbnet muligheden for at familie og venner fra Bosnien kan komme på besøg i Danmark, og opleve de danske seværdigheder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *