Optjen 1 Skywards Mile i minuttet i Dubai

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

I anledning af Expo 2020, som grundet corona pandemien skydes i gang i efteråret 2021, tilbyder Emirates en bonus til dig som er medlem af selskabets loyalitetsprogram, Emirates Skywards.

Besøger du Dubai under Expo-perioden, som løber fra 1. oktober 2021 til 31. marts 2022, og flyver du med Emirates til og fra Dubai, så kan du optjene 1 Skywards Mile per minut du opholder dig i Dubai. Emirates kalder tilbuddet for Mile-A-Minute. Umiddelbart er det et rigtig flot tilbud, men træerne vokser trods alt ikke ind i himlen.

Emirates Airbus A380. Fotokredit: Emirates

Det med småt

Du kan rigtigt nok optjene 1 Skywards Miles i minuttet under dit ophold i Dubai, og Miles optjent kommer oveni hvad du måtte optjene på din flybillet til og fra Dubai, men du kan maksimalt optjene 5.000 Miles.

Derudover gør følgende sig gældende:

  • Dit ophold i Dubai skal være minimum 24 timer.
  • Det er blot muligt at optjene Mile-A-Minute Miles én gang.
  • Miles tilskrives første ophold du har i Dubai efter du har skrevet dig op til bonussen.
  • Børn i alderen fra to til 17 år som er medlem af Emirates Skywards Skysurfers kan også optjene Mile-A-Minute Miles.

For at kunne få Mile-A-Minute Miles skal billetnumret på din flybillet starte med 176. Din flybillet kan købes via emirates.com, Emirates App, Emirates callcenter eller via dit rejsebureau.

Hvis du alligevel overvejer at besøge Expo i Dubai, og flyver du derned med Emirates, så vil det som Skywards medlem være fjollet ikke at tage de ekstra point med.

Kilde og fotokredit: Emirates.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *