Optjen masser af Hilton Honors point sammen med dine venner og kollegaer

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Lige nu tilbyder Hilton Honors, bonusprogrammet bag de mange hoteller i Hilton kæden, dig en mulighed for at optjene op til 20.000 point ved at få 8 af dine venner og kollegaer til at tilmelde sig bonusprogrammet.

Er du allerede medlem af Hilton Honors, så skal du kigge en ekstra gang i din indbakke, da mailen blev udsendt i denne uge med overskriften “<dit navn>, refer your friends & earn up to 20,000 Points!”. I denne mail er din helt personlige link, således at du kan optjene op til de 20.000 Hilton Honors point.

Det hele er meget simpelt og reglerne er:

  • Du kan optjene op til 20.000 Hilton Honors point, hvis 8 venner eller kollegaer tilmelder sig og bor en nat på et hotel i kæden før den 15. december 2018
  • For det første ophold får dine venner og kollegaer også ekstra 2.500 Hilton Honors point oveni i de normale point de optjener

Hvis du ikke allerede er medlem af Hilton Honors, så kan du bruge vores link for at blive medlem – så kommer du hurtigere tæt på at kunne få gratis hotelovernatninger.

Tilmeld dig Hilton Honors her

Hvis du bruger vores link, så modtager både vi begge hver i sær 2.500 Hilton Honors point ved dit første ophold. Vi vil være glade for at du bruger dette link, da hele ideen bag InsideFlyer netop er at hjælpe hinanden med at komme tættere på gratis overnatninger eller flyrejser, samt at opnå status på den hurtigste og billigste måde. Alt sammen for at gøre rejserne så komfortable som muligt.

Hilton overnatninger behøver ikke at være dyre

Mange tror at det at bo på et hotel i Hilton kæden er dyrt. Det er ikke helt sandt. Hilton kæden har mange forskellige hoteller tilknyttet. Helt fra de mere eksklusive Conrad og Waldorf Astroia og ned til de mere prisvenlige Hilton Garden Inn eller Homewood Suites. Se listen herunder:

Alle ophold tæller med. Så du kan finde dig det billigste ophold og du vil forsat få dine 2.500 Hilton Honors point.

Som sagt er hele tanken bag InsideFlyer, at vi ønsker at optjene de forskellige bonuspoint på den mest prisbillige måde og så bruge dem mest optimalt. For Hilton kunne det være at optjene masser af point på at bo på de prisbillige hoteller og så indløse pointene på de dyreste og eksklusive hoteller, som normalt koster flere tusind kroner for en overnatning. Det kunne også være at spare point op til 5-6 dage på et Hilton resort, som derved også ville blive en næsten gratis fornøjelse.

De billigste overnatninger for bonuspoint starter ved kun 5.000 point, men du kan også bruge dine point som delbetaling på en overnatning. Så der er masser af muligheder selvom du ikke bor på hoteller mange gange om året.

Vi kan kun opfordre dig til at start på at optjene bonuspoint – de udløber ikke lige med det samme og det koster dig ikke noget at samle på dem.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *