Besøg på det nyåbnede Park Inn by Radisson i Lund

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Besøg på det nyåbnede Park Inn by Radisson i Lund var på agendaen en lørdag. Jeg havde familien med på denne overnatning som var en del af en lille weekendtur rundt i det svenske.

Dette nye hotel i Carlson Rezidor kæden åbnede tirsdag den 6. maj i år og hotellet har 192 værelser fordelt på 10 etager. Hotellet kan tilbyde følgende:

  • Restaurant Aperitivo og bar i lobbyen
  • Fri trådløst internet over hele hotellet
  • Mulighed for at låne cykler gratis
  • Fitnesscenter og sauna til fri afbenyttelse
  • 7 konferencerum – det største med op til 150 personer
  • Gratis parkering

Beliggenheden er også ganske god lige op af motorvejen E22 og netop denne beliggenhed gør hotellet til en oplagt overnatningssted til både shopping eller på vejen videre til enten Stockholm eller Oslo. Afstanden er kun 10-15 minutter fra Malmø centrum og 25-30 minutter fra København.

Park Inn by Radisson - en del af det kommende  World Trade Center Lund.
Park Inn by Radisson – en del af det kommende World Trade Center Lund.

Det som gør hotellet endnu mere interessant er at det kommer til at være en del af World Trade Center Lund, som er ved at blive bygget. World Trade Center Lund kommer til at indeholde erhvervslokaler og butikker. Der vil komme op til 1.000 arbejdspladser når det er færdigt. Dette vil gøre området noget bedre og væsentligt mere attraktivt end da Bonusfeber besøgte hotellet.

Overblik over receptionen.
Overblik over receptionen.

Lobbyen var indrettet med reception i kombination med baren. Overfor denne var der siddeområde.

This slideshow requires JavaScript.

Restauranten, ved navn Aperitivo, findes bag ved receptionen/baren. Det var også der hvor morgenmaden serveres. En meget sjov ting var at der var lavet en installation af en iPad til at styre hvilken slags juice man gerne ville have. Lidt for smart i min verden – men det så meget godt ud og virke også godt. Herunder kan der ses en video af hvordan det virker.

[ot-video type=”youtube” url=”http://youtu.be/Qe4U-n0-CGg”]

Værelset:

Værelset som vi boede på var på øverste etage og delt i to rum. Vi blev opgraderet ved check in til dette værelse, grundet min Concierge status i Club Carlson medlemsprogrammet. Dette er noget, som Club Carlson er ret gode til, og har man et rejsemønster, der passer til Club Carlson’s hoteller, kan jeg kun anbefale at prøve at opnå status i netop dette program. Det vil typisk give opgraderinger til bedre værelser, samt det er et program, som er meget kendt for at være hurtigt at optjene point til gratis overnatninger. Desuden får man som Concierge medlem typisk en velkomstgave. På dette hotel var det lidt ud over det sædvanelige, da det bestod af 4 flaske god æblejuice, lidt slik og et håndskrevet velkomstkort.

This slideshow requires JavaScript.

Selve indretningen af værelset var med to rum. Den ene var stuen med sofa, sofabord, samt arbejdsbord. TV’et hang lige over arbejdsbordet, hvilket gør det umugeligt at arbejde og se TV på samme tid. Dette er i mine øjne ikke en optimal indretning af værelset for forretningsrejsende. Det andet rum var soveværelset med en stor dejlig dobbeltseng af mærket Dux. Indretningen af soveværelset var holdt i et skovtema med store stykker træ som sengebord og et tapet med træer.

Badeværelset, som var i forbindelse med soveværelset, var meget stort og bød på badekar, seperat bruseniche og stort spejl over vasken. Der var også et toilet lige når døren til dette værelse, bestående af toilet og vask.

Det var som familie med en dreng på 1½ år et super værelset, da der var plads til at lege, samt at få en børneseng sat op. Dette var allerede klaret af hotellet, da jeg havde skrevet til dem via mail inden vi kørte hjemmefra.

Konference:

Der er 7 konferencelokaler på dette hotel. De største kan have op til 150 personer, så man skal bestemt ikke holde sig fra at kontakte hotellet, hvis en konference eller række af møder skal afholdes. Især møder er interessant, da hotellet på 10. etage har et helt specielt mødelokale, som med indretning og udsigt vil hjælpe til med inspiration og skabe rammerne for et godt møde.

This slideshow requires JavaScript.

Afslutningsvis:

Alt i alt et godt og lyst hotel, som er attraktivt for både forretningsrejsende og private på tur. Placeringen ligger godt og når World Trade Center Lund bliver færdigt, og området kommer til at se mere komplet ud, så vil dette hotel være et godt valg. Jeg kommer gerne tilbage og bruger det som udgangspunkt.

Bonusfeber.dk var inviteret til at bo på Park Inn af Club Carlson. Synspunkter i denne artikel er skribentens egne og hverken Club Carlson eller Park Inn har haft indflydelse på indholdet i denne artikel.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

- Nyt hotel og godt indrettet værelse.
- God kvalitet af mad i restauranten til både aften og morgenmad.
- Mulighed for at afholde konferencer på op til 150 personer

Cons

- Ingen nærmiljø før World Trade Center Lund er bygget færdigt.
- Der var lidt personale til stede grundet lav belægning.
- Små portioner for hovedretterne i restauranten.

VÆRELSE

FACILITETER

SERVICE

VALUE4MONEY

Generel Vurdering

Konklusion

Park Inn by Radisson i Lund er et godt og moderne hotel. Det er ganske hyggeligt indrettet i lobby området med direkte adgang til restauranten. Det vil helt sikkert være en overvejelse værd for mig næste gang jeg har brug for en overnatning i området, og især når World Trade Center Lund er færdigbygget vil nærmmiljøet blive klart mere interessant.

4.1

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *