Patrick Menzies i spidsen for leisuresalget i Core Hospitality

Fairfield Copenhagen Nordhavn

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Den danske hoteloperatør Core Hospitality, der blandt andet har hotellerne Moxy Copenhagen Sydhavnen og det nye Fairfield Copenhagen Nordhavn, udvider sit salgsteam med en ny rolle, der skal fokusere på leisuresalg. Patrick Menzies er blevet ansat til at påtage sig ansvaret for dette nye strategiske fokus for den voksende hotelgruppe.

Core Hospitality er en dansk white-label hoteloperatør, som vokser på tværs af Skandinavien.

Selskabet har etableret en ny rolle i dets salgsorganisation, som skal fokusere på leisuresegmentet.

Den specialiserede rolle skal støtte Core Hospitalitys belægning på feriedestinationer, samtidig med det frigiver ressourcer til de andre salgsrepræsentanter, der kan fokusere yderligere på firmaaftaler.

”Med vores nye Leisure Sales Manager Patrick Menizes ombord tror vi på, at vi har den rigtige struktur på plads til at sælge vores hoteller i tre destinationer. Det er vigtigt for os at inkludere et specialiseret fokus på leisuresalg for at understøtte vores strategi. Jeg har en stærk tiltro til, at
Patricks start i Core vil give en meningsfuld effekt på vores hoteller.

Kristian Haaber, Brand Manager hos Core Hospitality.

Medbringer stor salgserfaring

Patrick Menzies bringer en enorm ekspertise til Core Hospitalitys kommercielle afdeling med mere end 30 års salgserfaring fra selskaber som South African Airways og Caddie Golfrejser. Patrick er nu fokuseret på operatørens hoteller i stærke feriedestinationer: Tromsø, Bergen og København.

Patrick Menzies, Leisure Sales Manager hos Core Hospitality. Foto: Core Hospitality / PR

Jeg er meget stolt af, at Core Hospitality har valgt mig som ansvarlig for dette meget vigtige markedssegment. Efter at have beskæftiget mig med Leisure salg i mange år, kunne jeg ikke have bedt om en mere interessant og tilfredsstillende udfordring, hvor jeg vil stræbe efter at bidrage positivt til vores kunder, vores 5 hoteller og Core Hospitality som helhed.

Patrick Menzies, Leisure Sales Manager hos Core Hospitality.

Patrick skal krydssælge alle varemærker, Core Hospitality er franchisetager af, inklusiv livsstilshotellerne under Moxy Hotels navnet, det traditionelle midscale varemærke Fairfield by Marriott og lejlighedshotellet Residence Inn by Marriott.

Patrick er en kendt person for InsideFlyer, da han tidligere har deltaget i flere af vores podcasts, hvor han bidrog med hans store branchekendskab fra blandt sin tid i South African Airways. Lyt til et af afsnittene her, hvor der tales om kundernes loyalitet mod flyselskaberne:

Foto: Core Hospitality / PR
Kilde: PressemeddelseHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *