Pegasus øger i Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Pegasus Airlines øger atter sin tilstedeværelse i Aalborg ved nu at tilbyde dobbelt up på ugentlige afgange.

Pegasus Airlines har fået luft under vingerne i Aalborg. Med en ny afgang om lørdagen vil pegasus Airlines nu flyve 2 ugentlige afgange fra den nordjyske hovedstad, og derved fordobles tilstedeværelsen fra det tyrkiske lavprisselskab.

Ruten til Antalya startede oprindeligt som en ugentlig charterflyvning på tirsdage, opereret af det daværende “Detour” som siden gik konkurs.

Sidste år valgte Pegasus Airlines så selv at overtage ruten ved at tilbyde reel ruteflyvning til Aalborg.

At Pegasus selv overtog ruten og gjorde den til en reel ruteflyvning som charteroperatører ligeledes kan booke sig på, har ved tilføjelsen af en ny ugentlig afgang vist sig at havde båret frugt.

Rutetider

Ligesom det var tilfældet i det netop overståede sommertrafikprogram, så vil pegasus også næste år tilbyde en morgenflyvning. De 2 ugentlige afgange vil fra Antalya blive fløjet klokken 08.00 fra Antalya på rute PC5077.

Returflyvningen til Antalya vil finde sted klokken 12.20 fra Aalborg på tirsdag og lørdage, og blive fløjet på rute PC5078, og der vil blive fløjet med en Airbus i Airbus A320 serien.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *