Pegasus opgradere rute fra Aalborg

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Pegasus Airlines kom i sommerprogrammet 2022 til Aalborg på charterbasis. Nu ser det ud til at det tyrkiske lavprisselskab vender tilbage til Aalborg, men på rutebasis

InsideFlyer kunne i fjor, afsløre at Pegasus Airlines havde åbnet en charterrute mellem Aalborg og Antalya, i samarbejde med det daværende Detur.

Detur gik efterfølgende konkurs, men denne konkurs skulle vise sig, ikke at stoppe Pegasus Airlines, i atter at gå ind på ruten til Aalborg. Ruten bliver i modsætning til sidste år nu fløjet som en reel ruteflyvning.

Rutetider

Rute PC5077, vil afgå fra Antalya, på tirsdage klokken 08.00 Tyrkisk tid. Efter cirka 4 timers flyvning, vil flyet lande i Aalborg klokken 11.20 dansk tid. Efter en “turn around” på cirka en times tid, så vil flyet klokken 12.20 dansk tid, atter sætte kursen tilbage imod Antalya på rute PC5078.

Efter 4 timer og 5 minutters flyvning, lander flyet tilbage i Antalya klokken 17.25 Tyrkisk tid. Flytypen der vil blive brugt på ruten til Aalborg, vil være af typer i Airbus A320 serien.

Fra charter og til ruteflyvning

Da ruten oprindelig blev lanceret i 2022, var det som nævnt i et samarbejde med det daværende detur.

Flynumrene der blev brugt på daværende tidspunkt var PCC6115/6116, og idet at rutenumre i 6000 serien ved Pegasus fungere som “Charter flynumre”. Ja så kan man også se på de nye rutenumre at ruten, nu vil figurere som en reel ruteflyvning.

Ruten blev i Februar 2023, lagt til offentlig salg på Pegasus Airlines bookingplatforme. Sidste afgang vil i år være den 24. Oktober 2023, og priserne starter ved cirka 475kr.- for en One Way:

Priserne med Pegasus Airlines starter fra 60 Pund /475DKK.-: Foto: Screendump pegasus bookingsystemer.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *