Norwegian åbner programmet for den kommende vintersæson

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

144 ruter til 65 destinationer er på ruteprogrammet for næste vinterhalvår. Med programmet fortsætter Norwegian sit fokus på at flyve nordiske kunder til deres favoritbyer og feriesteder under varmere himmelstrøg.

Billetterne er tilgængelig fra i dag på Norwegians hjemmeside.

Næste vinter har vi 144 ruter i og mellem de nordiske lande og til destinationer i Europa. Vi viderefører vores populære ruter, og blandingen af destinationer giver kunderne mulighed for at flyve med os på drømmeferier med sol og strand, kunst og kultur eller aktivitetsferier.

Magnus Thome Maursund, kommerciel direktør i Norwegian.

Med basisprogrammet, der i dag er lagt frem, fastholder Norwegian sin kapacitet i Danmark i forhold til den foregående vinter.

Det betyder, at rejsende fra Danmark i den kommende vinter i første omgang vil kunne vælge mellem 32 direkte ruter til de mest populære destinationer i Europa. Yderligere tilføjelser til vinterprogrammet vil blive annonceret på et senere tidspunkt.

Desuden starter Norwegians sommertrafikprogram om få uger med 300 ruter til 114 destinationer.

Kilde: Pressemeddelse
Foto: Norwegian Air Shuttle B737-8JP(WL) (LN-NGT) i Madeira Cristiano Ronaldo International Airport (FNC) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *