Pointfest med SAS EuroBonus MasterCard

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

25. – 27. juni får du dobbelt point på alle dine køb på kortet. Fra 1. juli til 15. august får du 50% flere point på indkøb betalt i udenlandsk valuta.

SAS har overrasket alle med et EuroBonus Mastercard. Der kommer en ny kampagne i slutningen af juni, hvor du kan hente dobbelt point på alle indkøb betalt med kortet. Den nye mulighed for at få ekstra mange EuroBonus point kommer kun 5 uger efter sidste kampagne, hvor antallet af point på købene blev tre-doblet. Dertil kommer at du i perioden fra 1. juli til 15. august får 50% flere point på køb i udenlandsk valuta.

Kort om kampagnen

I week-enden fra 25. til 27 juni får du dette antal point for hver 100 kroner du bruger på kortet:

  • Køb i danske kroner: 20 point på det almindelige kort / 30 point på premium kortet
  • Køb i udenlandsk valuta: 30 point på det almindelige kort / 40 point på premium kortet
  • Køb af flybilletter på www.sas.dk: 40 point på det almindelige kort / 50 point på premium kortet

Dertil kommer at du i perioden 1. juli – 15. august får 50% flere point på køb i udenlandsk valuta.

Alle medlemmer af EuroBonus med MasterCardet har fået en mail fra EuroBonus, hvor man skulle tilmelde sig senest 17. juni. Har du ikke fået en sådan invitation, så tjek dit spamfilter. Måske ligger invitationen dér. Ellers er det med at kontakte medlemsservicen i EuroBonus og hos SAS EuroBonus Mastercard.

Planlæg dine indkøb – og få luft på kontoen

Hvis du vil hente ekstra mange point i week-enden 25. – 27. juni, er det allerede nu, du skal planlægge dine større køb på kortet. Sidst på måneden er kortets kreditmaksimum normalt godt udnyttet. For bedre at kunne bruge kampagnen, kan du lave en ekstra indbetaling på din konto senest tirsdag d. 22. juni.

De ekstra point på køb betalt med udenlandsk valuta i perioden 1. juli til 15. august løber over en så lang periode, at timing og ekstra planlægning ikke er nødvendig.

Hvad er week-endens kampagne værd?

Normalt har vi vurderet at EuroBonus point har en værdi på 8 – 10 ører. Lige nu, hvor det er svært at bruge point, er værdien nok lidt mindre. Og hvis du bruger pointene i EuroBonus shoppen, så er værdien omkring 3 ører. Men når verden åbner op, så må vi forvente at EuroBonus point igen bliver lige så meget værd, som før Coronaen.

Tidligere skønnede vi, at pointene i en sådan kampagne svarede til en rabat på omkring 2% ved køb i danske kroner. Når du køber billetter på www.sas.dk svarer kampagnen til en rabat på omkring 5%. Men det er svært at lave en generel beregning af, hvor meget du tjener på denne kampagne. Lige nu variere pointenes værdi meget fra person til person. Derfor må du hurtigt regne efter med dine egne tal.

Tak til SAS EuroBonus MasterCard for foto til denne artikelHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *