Prøv British Airways nye Club Suite for 15.000 Avios

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Mange læsere ser utvivlsomt frem til, at prøve British Airways nye Club Suite. Nyheden om den nye Club World kabine blev offentliggjort tilbage i marts måned i år. Den nye kabine introduceres på de nye Airbus A350 fly som selskabet modtager inden længe.

Langdistance ruter med de nye Airbus A350 fly skal starte op i begyndelsen af oktober måned, med Toronto, Dubai, Bangalore og Tel Aviv som de første destinationer der får glæde af de nye fly. Men forinden skal British Airways´ piloter og kabine ansatte teste flyet på flyvninger mellem London og Madrid.

Selvom det ikke er officielt bekræftet, har en Flyertalk bruger ved navn BotB postet en kalender med forventede flyvninger der skal opereres af A350 fly i løbet af august og september.

Hvis tilfældige flynumre ikke giver meget mening for dig, har du her fartplanen for de førnævnte flyvninger:

BA456 London til Madrid afgang 6:20, ankomst 9:40
BA457 Madrid til London afgang 10:55, ankomst 12:15

BA464 London til Madrid afgang 16:45, ankomst 20:05
BA465 Madrid til London afgang 21:20, ankomst 22:25

Det ser ikke ud som om, at du kan komme med på jomfru flyvningen ved hjælp af Avios, men retur flyvningen fra Madrid til London d. 6. august har fin plads på Business Class. Tilgængeligheden på syv Business Class sæder vidner i hvert fald om et wide-body fly, selvom flyvningen stadig er sat til at blive opereret af en single-aisle Airbus A320.

15,000 Avios + nogle hundrede kroner i skatter kan give dig plads på en af de første British Airways flyvninger fra London med en Airbus A350. 

Først bragt på vores britiske søster site af Craig Sowerby.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *