Lounge med smørrebrød og øl – åben for alle

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Hvis man har lyst til en dyrlægens natmad, en sildemad og øl i en lounge inden afrejsen fra Kastrup er der nu mulighed for dette, selv uden at rejse på business eller have et guldkort.

Den tidligere Aviator Lounge er blevet døbt om til Carlsberg Aviator Lounge og er blevet nyindrettet med et nyt trædesign. Nogle af bordene er lavet af genanvendte fadølsfustager og der er sat to fadølsanlæg op med Carlsberg øl.

Adgang til loungen

Loungen ligger på første sal i Terminal 2 imellem finger A og B. Indgangen er flyttet i forhold til tidligere og ligger nu midt i det nye område med barer og restauranter.

Da jeg skulle flyve med Wizz Air var der ingen loungeadgang inkluderet. Jeg har heller ikke mere et Priority Pass eller Mastercard Diamond, så jeg måtte betale for at komme ind. Normalt koster det 155 kr. at komme ind, men da jeg er medlem af IDA (Ingeniørforeningen), så er jeg lige blevet medlem af MenuPay, så jeg får 20 procent rabat på entreen.

Det var åbenbart helt nyt for personalet i receptionen, at man kunne betale med MenuPay, så de måtte have fat i vejledningen. Det virker ved, at man i MenuPay appen indtaster det fulde beløb, hvorefter den selv trækker rabatten fra. Så skulle man gerne få en email med et kvitteringsnummer, som man viser til personalet. Desværre, så var der ikke mobildækning i receptionen, så enten skal man koble sig på WiFi eller gå udenfor, hvor der er mobildækning.

Stor buffet

På vej ind i loungen passerer man en væg med et stort Carlsberg logo lavet i træ. Da jeg kom ved 17-tiden var der temmelig fyldt, men det lykkedes at finde en siddeplads. I løbet af den næste time blev der efterhånden god plads. Oprydningen var desværre lidt langsom.

Desværre er der ikke mere udsigt til forpladsen med flyene, da det nye food-område ligger imellem loungen og vinduerne ud mod forpladsen.

I midten er der en stor buffet, så man kan lave sit eget smørrebrød efter at have forsynet sig med brød ved en anden buffet. Der er også fem haner med Carlsberg øl. To af hanerne er med Carlsberg pilsner, to af hanerne er med Carlsberg 1883 og den sidste er med Carlsberg Humle, som er en ufiltreret pilsner.

Buffeten indeholder forskellige slags afskåret pålæg, sild, ost og tre salater.  Hvis man vil lave en dyrlægens natmad, så er der en vejledning, som fortæller at man skal tage brød, saltkød, leverpostej, sky og løg. Til roast beef er der remoulade, peberrod og stegte løg.

Brødet tager man i en separat buffet, hvor især rugbrødet er lækkert med mange kerner.

Der er også mulighed for at forsyne sig med vin, sodavand og kaffe/te.

Læs mere her

Foto © Per DanielsenHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

+ Mulighed for et hurtigt mættende måltid
+ Godt udvalg af mad
+ Tre forskellige Carlsberg fadøl

Cons

- Temmelig fyldt
- Langsom oprydning
- Ingen snaps til silden

MAD OG DRIKKE

FACILITETER

KOMFORT

PLADS

VALUE-FOR-MONEY

Generel Vurdering

Konklusion

Et godt alternativ til at få lidt mad og drikke inden flyveturen. Rart med dansk smørrebrød inden man skal afsted på ferie og måske spise fremmed mad. Prisen på 155 kr er også rimelig, især hvis man har tid til at nyde mere end en øl. Det er lidt synd, at der kun er tre forskellige fadøl, når der er mulighed for at sætte fem forskellige øl på.

4

Trackbacks & Pingbacks

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *