København: Nu åbner 2 af lufthavnens lounger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

4. august åbner Carlsberg Aviator Lounge og Aviator Apartment Business Lounge igen i Københavns Lufthavn.

Da Danmark lukkede ned og al flytrafik blev indstillet, lukkede selskabet Aviator sine lounger i Københavns lufthavn. Men 4. august bliver 2 lounger i lufthavnens Schengen-område igen åbnet. De morgenfriske kan allerede fra kl. 5 gå igennem døren til Carlsberg Aviator Loungen og Aviator Apartment Business Loungen.

Carlsberg Aviator Lounge

Kan du komme ind?

Ja, alle kan komme ind i loungen. En række flyselskaber fra Sky Team og One World giver deres rejsende på Business Class og medlemmer af loyalitetsprogrammerne med høj status adgang.

Hvis du har et kort som Priority Pass eller Loungeboddy, kan du naturligvis også komme ind. Endelig kan du købe adgang. Det koster 179 kroner i Carlsberg Aviator lounge, mens du må slippe 209 kroner for at få adgang til Apartment Business Lounge. Adgang kan købes her: www.aviatorrelaxium.dk

Hvad kan du forvente?

InsideFlyer har tidligere besøgt Carlsberg Aviator Loungen – og du kan læse anmeldelsen her. Du må naturligvis forvente, at loungen er har tilpasset servicen og alle procedurer til den nye situation med Corona virussen. Aviator har endnu ikke meldt ud, hvordan man tilpasser servicen – men et gæt fra vores side er:

 • Færre pladser til gæster
 • Masser af håndsprit
 • Buffeten (som vi kender den) forsvinder. Vi vil formentlig se en kombination af:
  • reduceret udvalg
  • mere hygiejne, som kan medføre at maden er pakket mere ind, gafler & skeer i buffetens fade og skåle bruges kun én gang, engangshandsker og måske personlig betjening.

Presset vokser på SAS og Star Alliance

Indtil nu har SAS valgt at holde sine lounger lukket. De betjener ud over SAS egne passagerer også rejsende med andre selskaber i Star Alliance. Lukningen har været let at forklare med smitterisikoen og det meget begrænsede antal rejsende. Men når to af lufthavnens andre lounger nu åbner i begyndelsen af august, lægger det naturligvis mere pres på SAS for at åbne dørene til mindst én af selskabets lounger i terminal 3. Så vi forventer at SAS vil åbne deres lounger senest på samme tid til august.

Under alle omstændigheder ser vi alle frem til flere flyafgange fra lufthaven – og naturligvis en bedre økonomi hos alle vore favoritselskaber. Det bringer os forhåbentlig tilbage til en hverdag, der ligger tættere på det vi kendte i årets første måneder.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Lars siger

  SAS handler ikke meget anderledes end de fleste andre *A selskaber. For 2 uger siden var jeg i Zurich, og her var alle Swiss lounges fortsat lukket. Eneste åbne lounge var Dnata loungen, som er MEGET mindre end den mindste Swiss lounge. Swiss havde dog lavet en aftale med Dnata som gave alle LH group passager samme lounge adgang som havde det været en Swiss lounge. Desværre gælder dette ikke for *G passager. Heller ikke i de tilfælde hvor LH group ellers normalt behandler *G passager som var det miles&more guld medlemmer.

  Men alt andet lige. Jeg forventer også at både SAS og Swiss snart åbner mindst 1 af deres lounger. Passager tallet er trods alt steget meget i forhold til for 2 uger siden.

  • Henry Jørgensen siger

   Takker for opdateringen fra Zürich.

   Jeg vil understrege, at de to lounger først åbner om 2 uger – og til den tid er situationen en helt anden for mange selskaber. Så mon vi ikke ser mange lounger i lufthavnene over hele Europa vil være åbne til den tid.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *