SAS hæver prisen for adgang til deres lounger

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det har længe været en mulighed at tilkøbe sig adgang til SAS loungerne og prisen har været ganske rimelig. Men fra den 3. december 2019 hæves prisen.

Rejser du i SAS Go og har du ikke status, så kan du købe dig adgang til en SAS lounge. Det kan du gøre via SAS hjemmesiden, SAS appen eller i SAS loungens reception.

Men priser bliver fra den 3. december 2019 hævet mellem 20,- og 30,- kroner alt efter om du køber det online eller først gør det i lufthavnen.

De nuværende priser:

De fremtidige priser fra den 3. december 2019:

Så det kan forsat betale sig at gøre det online og sikre sig den laveste pris.

Dog kan vi igen se at Danmark bliver “glemt”. Hvis du betaler med en kort fra AMEX eller DNB, så vil prisen ikke stige og forsat ligge på 179,- kroner. Danskerne har dog ikke adgang til disse kort og derfor ikke mulighed for at benytte sig af det. Det ville havde været rart med en mulighed for de kunder, der ikke har status og rejser i SAS Go, at kunne få det til denne pris ved at benyttes deres danske SAS Mastercard.

Der er andre alternativer

Når SAS nu vælger at hæve prisen, så betyder det helt sikkert færre gæster i loungerne. Det vil helt sikker også glæde mange af de kunder som benytter loungerne som en del af deres fordele (status eller billettype).

Du har dog mange alternativer. I Københavns Lufthavn er der flere andre lounger, som tilbyder dig adgang til en væsentlig lavere pris.

For eksempel kan du benytte den nyrenoverede Aviator Carlsberg lounge. Den har et ganske fair udvalg i mad og drikke og koster kun 169,- kroner for et besøg.

Køber du et 5-turs klippekort, så kan du få det for 720,- kroner og det bringer besøgsprisen ned på 144,- kroner.

Hvis du gerne vil besøge en lounge efter paskontrollen, så er Eventyr Lounge også en mulighed. Prisen for et besøg er dog den højeste i lufthavnen og koster 250,- per person. Det er dog efter vores mening den lounge med den pæneste indretning og udsigt, samt roen i at du ikke skal risikere at stå i kø i paskontrollen og komme sent til gaten.

Sidst men ikke mindst er der muligheden for at du skaffer dig et loungemedlemsskab af Priority Pass. Der kan du få adgang til lounger over hele verden. Det kan du læse mere om her, hvor der er op til 40% rabat i forbindelse med Black Friday 2019.

Forsidefoto: SASHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Kommentarer

 1. Frank Kjeldsen siger

  Det er meget godt alt sammen, MEN hvis man ikke hsr en års First Class sjælden i begrænset antal for år Badeand, som feks. Lufthansa FL, ja så er man altså bagud.

  SAS må ha’ en års badeand for de heldige, eller en ting’, kåbe, coat andet med SAS First skrift og år! Og kun i årsmængde.

  Just saying!

  • Henrik Olsen Henrik Olsen siger

   Ifølge vores informationer er det kun dem som er udstedt i Norge eller Sverige og er Co branded med SAS. Men jeg syntes bestemt det skal prøves af.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *