Prøv rejsen i 4D før du bestiller

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Under Skandinaviens største rejsemesse “Ferie for alle” får besøgende for første gang mulighed for at opleve følelsen af at rejse gennem 4D-teknologi udviklet af TUI.

Innovationen bruger teknologi til at narre de menneskelige sanser med ferielyde, Middelhavsvarme, lysterapi, kokosnødduft og en mild havbrise sammen med sand fra en af de mest populære destinationer. Oplevelsen kaldet “Tipalizer” bruger 4D til at skabe en ægte følelse af at være på ferie.

Mange mennesker drømmer nu om at rejse væk og opleve feriefølelsen. Noget, som den store interesse for “Ferier for alle” er et bevis på. Over tre dage samles tæt på 300.000 besøgende i Herning. Hvad mange ikke ved, er, at feriefølelsen allerede kan findes i denne weekend ved hjælp af den nyeste innovation fra TUI. Ved hjælp af menneskelige sanser kan besøgende rejse i det, der kaldes “TUI Tripalizer Experience”.

Uanset om din ferie betyder at tage en lur på stranden, kan vi tydeligt se, at vores kunders fællesnævner er den vidunderlige feriefølelse. Udviklingen af “Tripalizer” betyder, at vi nu kan tilbyde denne meget tiltrængte følelse, selv i perioder, hvor du ikke er i stand til at rejse fysisk.

Mikkel Hansen, kommunikationschef hos TUI Danmark.

Sådan fungerer det

”TUI Tripalizer Experience” består af et lydisoleret værelse dekoreret med liggestole, der står på strandsand importeret fra Spanien. Besøgende bliver bedt om at forlade sin mobiltelefon for at undgå distraktioner og fjerne sokker og sko. Når den besøgende gør sig klar, lukker øjnene og mærker sandet mellem tæerne, begynder oplevelsen med et tryk på en knap. I fem minutter ledes den besøgende derefter til fuldstændig afslapning af ferielyde, Middelhavsvarme, lysbehandling, kokosnødduft og en mild havbrise.

Oplevelsen i Tripalizer er selvfølgelig individuel. At øjnene er lukkede under oplevelsen betyder, at andre sanser og fantasi nemmere aktiveres, hvilket er en spændende udfordring i vores stadig skærmafhængige samfund. Det, vi dog tør love, er, at efter kun fem minutter kommer du ud med en dosis af den fantastiske feriefølelse.

Johan Ydring, marketingchef hos TUI Nordic.

TUI Tripalizer har premiere på rejsemessen “Holiday for all”, Herning, 21/2 og vil blive placeret i TUI’s stand i Hal M. Under messen får besøgende på Tripalizer også muligheden for at vinde et gavekort fra TUI på 10.000 DK. Efter messen udlånes Tripalizer til ældre beboere i hele Skandinavien.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *