Anmeldelse: Novotel Beijing Peace

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Centralt beliggende 4* hotel – kun 300 meter fra gågaden Wangfujing, hvor man finder mange modebutikker og restauranter.

Vi havde booket direkte på Novotels hjemmeside, da vi der fik den bedste pris. Som medlem af Accor Hotels, får vi normalt 10% rabat, men vi var så heldige, at ramme en tilbudsperiode, hvor vi fik 30% rabat samt gratis morgenmadsbuffet smidt oveni.

Morgenmads restauranten på Novotel Beijing Peace (Foto: John Christensen)

Morgenmaden på Novotel Beijing Peace er en varieret buffet, så der er frit valgt på alle hylder, uanset om du er til røræg med bacon eller kinesiske retter. Et pænt udvalgt af cereal og kager, men sparsomt med ost og frugt. Kaffe laver man selv fra automater med kaffebønner, som er placeret flere steder i restauranten. Det kan anbefales at købe værelset med morgenmad inkluderet, da det er begrænset, hvor man ellers kan indtage sin morgenmad.

Novotel Beijing Peace’s lobby (Foto: John Christensen)

Ved ankomst sidst på eftermiddagen gik vi straks til skranken for at tjekke ind. Da receptionisten så vor reservations voucher, bad hun os om at tage elevatoren til 19 etage for at checke ind der. Som sagt så gjort. Her blev vi modtaget af en smuk kinesisk værtinde, som allerede kendte vor navne og vi fik en siddende tjek ind, da vi tilsyneladende var blevet opgraderet til Executive Floor. Det skulle vise sig, at vor værelse på 17 etage var identisk med dem, der ikke var Executive Floor, men udsigten – WOW! Vi kunne sidde på sengen og se tagene på Den Forbudte By.

Da vi desuden havde valgt at fejre det kinesiske nytår under vort ophold, fik vi fra 17. etage set det flotteste fyrværkeri, vi nogensinde har oplevet. Alle raketter og batterier eksploderede lige ud for vor vinduer.

Udsigten fra 17. sal mod Den Forbudte By (Foto: John Christensen)

Udover den flotte udsigt fra værelset, fik vi mulighed for at spise morgenmad på 19 etage, hvilket vi naturligvis benyttede os af.

Morgenmad på 19. etage med fantastisk udsigt (Foto: John Christensen)

I modsætning til den almindelige morgenmadsrestaurant, var der her lidt ekstra i form af flere frugter, bedre juice og portionsanrettede yoghurt. Ligeledes kom kokken hen til vort bord, for at spørge, hvilke varme retter vi kunne tænke os. Her sad vi så, sammen med 4-5 andre gæster og nød morgenmaden, mens vi skuede ud over Beijings tage.

Hotellet har en mindre indendørs pool, som man desværre skal igennem fitness rummet for at komme til. Poolen er ikke opvarmet, så vandets temperatur var 18C og nok i den kolde ende for mig, så jeg nøjedes med at se på.

Novotel Beijing Peace’s lobby (Foto: John Christensen)

Personalet taler alle rimelig godt engelsk og er meget høflige og hjælpsomme. En dag, hvor vi ville bestille billetter til Den Forbudte By ved hotellets Tour Counter, koksede deres IT. Kuffertdrengen tilbød at bestille via hans mobiltelefon og det klarede han på tre minutter. Reservations QR-koden, som han fik retur, overførte han til min telefon og jeg betalte ham kontant for billetterne plus drikkepenge. Hvilken hjælpsomhed!

På Novotel Beijing Peace er der intet ekstravagant. Man får præcis det man betaler for, men det er et sikkert valg med hensyn til Novotel kvalitet.

En af Beijings bedste restauranter Xiu Lan. Den grå bygning til venstre i billedet er Novotel (Foto: John Christensen)

Hotellets restaurant har et fint og varieret menukort både til frokost og til aftensmad, men det er noget i den dyre ende. Jeg kan derfor anbefale, at gå ud af hotellets svingdør og til venstre ca. 50 meter hen ad gaden. Der hvor hotelbygningen ender ligger en af Beijings bedste kinesiske restauranter Xiu Lan, som bl.a. serverer en fremragende Peking And, der også kan købes som ½ and (og til den halve pris), hvilket er smart, hvis man rejser alene eller man er to, der samtidig ønsker at smage en anden ret eller to udover Pekinganden.

Lige nu lægger coronavirus som bekendt en dæmper for besøg i hele Kina, men Kina skal nok få turisterne tilbage, og Beijing er absolut et besøg værd.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Overblik

Pros

Beliggenhed
Rene værelser
God morgenmad

Cons

Dyr restaurant
Lille uopvarmet pool

Service

Beliggenhed

Værelse

Faciliteter

Værdi for pengene

Generel Vurdering

Konklusion

Uanset om du er i Beijing på forretningsrejse eller som turist, så er Novotel Beijing Peace et godt og økonomisk bud på et centralt beliggende 4-stjernet hotel. Hotellet er, som andre Novotel, et sikkert valg, både med hensyn til pris og kvalitet. OK, det er ikke luksus, men pænt - om end en anelse slidt.

4.3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *