Qantas sætter bonusbilletter til salg til et helt Airbus A380.

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Det australske flyselskab Qantas, har meddelt, at de vil starte deres egne flyvninger, hvor man kun kan komme ombord, hvis man har købt bonusbilletter. Alle pladser på disse afgange vil blive forbeholdt Qantas Points. Er det mon noget, som vi vil se fra flere flyselskaber i fremtiden?

Den første dedikerede flyvning vil blive fløjet af selskabets Airbus A380 fra Melbourne til Tokyo d. 21. oktober 2019. Alle Qantas Frequent Flyer-medlemmer vil kunne bestille billetter fra i dag torsdag den 16. maj. Bonusfly er en, af flere foranstaltninger, som Qantas Loyalty tester, for at give deres medlemmere endnu flere fordele.

Bonusprogrammer bliver stadig mere og mere populært, og der dukker hele tiden nye tiltag op, i forhold til indtjening af bonuspoint. Ulempen ved dette er selvfølgelig, at bonusbilletter kan begynde at blive meget begrænset. Med flere og flere medlemmer, som tjener endnu flere point, bliver det stadig vanskeligere, at finde noget at bruge alle ens point på.

 

 

Første tur med “Qantas Point Plane” går til Tokyo.

Fylder en Airbus A380

Qantas Airbus A380 har 14 pladser i first class, 64 pladser i Business Class, 35 pladser i Premium Economy og 371 i economy. Alle disse pladser kan bookes for Qantas Points. Alle medlemmer har samme mulighed for at bestille, uanset statusniveau.

For at give kunderne størst mulig valgfrihed kan man enten bestille et returflyvning på et dedikeret bonusfly med Airbus A330 eller bestille en almindelig bonusbillet på en anden flyvning. Du kan også vælge at del-betale med point.

This slideshow requires JavaScript.

Forventer stor efterspørgsel

Den første dedikerede tur byder udover flyveturen også på unikke cocktails, specialmenuer, signatur pyjamas samt giveaways.

– Dette er første gang, at vi har en hel Airbus A380 dedikeret kun til vores Frequent Flyer-medlemmer.  Vi forventer stor efterspørgsel på disse billetter, siger Olivia Wirth, direktør for Qantas Loyalty. – Vores medlemmer booker i gennemsnit fire bonusbilletter i minuttet og mere end 60 opgraderinger bekræftes hver time. Vi ved, at vores medlemmer foretrækker at bruge deres point på rejser, og vi er glade for at give dem endnu flere muligheder for, at bestille bonusrejser. Dedikerede bonusflyvninger giver vores medlemmer langt flere muligheder for at bestille bonusrejser og gør det også nemmere at finde ledige bonusrejser. Hvis dette koncept bliver en succes (noget som vi tror på det gør), vil der komme langt flere bonusflyvninger i fremtiden.

 

Japan er en meget populær destination for Qantas Frequent Flyer-medlemmer og er en af de mest efterspurgte destinationer på qantas.com.

Ønsker du, at være med på den første dedikerede bonusflyvning vil koste dig fra 35.000 Qantas Points for de billigste billetter til 108.000 Qantas Points for en billet på first class. (skatter og afgifter skal betales og kommer oveni prisen)

Mere information om Qantas Points Plane findes på flyselskabets hjemmeside.

Foto: Qantas

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *