Qatar Airways CEO Akbar Al Baker stopper

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways kontroversielle CEO Akbar Al Baker træder tilbage den 5. november 2023. Dette kom frem i går i en pressemeddelse fra Qatar Airways efter at det havde været delt på de sociale medier nogle timer før.

Akbar Al Baker har været CEO for Qatar Airways i hele 27 år. Dette i sig selv er lang tid, men når han samtidig også er formand for bestyrelsen i Qatar Tourism og CEO i Qatars hovedlufthavn i Doha, Hamad International Airport, så har han haft rigeligt med indflydelse på hvordan Qatar har udviklet sig inden for området de sidste mange år.

Her er den nye CEO for Qatar Airways Group Engr. Badr Mohammed Al-Meer. Foto: Qatar Airways / PR

Nu stopper han som 61-årig som CEO for Qatar Airways Group og Engr. Badr Mohammed Al-Meer, den nuværende chief operating officer (COO) for Hamad International Airport, overtager posten som CEO for Qatar Airways Group om godt 14 dage.

Hvordan ledelseslinien bliver med den nye CEO bliver spændende. Akbar Al Baker har været en meget karismatisk CEO – nogle kalder ham kontroversiel eller gal – men faktum er fortsat at han har opnået meget for Qatar. Det sidste vi husker ham for er at han gik i retten med Airbus om skader i malingen på de Airbus A350’er, som de havde købt. Dette blev til et forlig i starten af 2023.

Foto: Qatar Airways B787-8 (A7-BCI) i Copenhagen Kastrup Airport (CPH) (BongoPlanes)Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *