Qatar Airways forlænger fleksible ombookingsregler

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

Qatar Airways var tidligt ude med at tilbyde meget fleksible regler for ombooking og annullering af flybilletter. Ordningen forlænges nu indtil 31. december.

Flere luftfartsselskaber har indset, at nøglen til at få kunder til at bestille rejser igen er at fjerne al risiko for at miste penge i tilfælde af aflysning. Ulempen for flyselskaberne er selvfølgelig de ekstra omkostninger, hver gang en billet ændres. Og at kunderne vil have færre grunde til at købe de dyre fleksible billetter. Men når alternativet er, at ingen bestiller rejser længere, må flyselskaberne naturligvis give kunderne mulighed for at få fleksible billetter. Og også gøre de billige billetter mere fleksible. Få flyselskaber har indført så gode vilkår som Qatar Airways har gjort i Corona-tiden. Dette har naturligvis været en succes for virksomheden, og ordningen udvides nu til 31. december.

Du finder alle regler og betingelser på denne side.

Qatar Airways tar smittevern på alvor
Qatar Airways er klar til at håndtere Corona pandemien

Skift rejsedato eller destination uden ekstra omkostninger

Rejsende med Qatar Airways, der ønsker at ændre deres rejseplaner, kan ændre rejsedatoer ubegrænset til op til to år frem i tiden. Hvis du accepterer en voucher i stedet for at få pengene tilbage, modtager du en bonus på 10% oven i det, du har betalt for billetten. Hvis der er omstændigheder uden for din kontrol, der forhindrer dig i at rejse, kan du ændre din destination inden for det samme kontinent, bytte din billet til Qmiles eller få alle penge tilbage (der er heller ikke noget afbestillingsgebyr).

Qatar Airways er selvfølgelig ikke det eneste flyselskab, der tilbyder deres kunder øget fleksibilitet på grund af Coronapandemien. De har dog været tidligt ude med generøse ordninger, der tager sig af alt fra elite-status og bonuspoint til billetreservation.

Hvis corona-pandemien fortsætter og rejserestriktionerne hele tiden ændres, håber vi, at flere flyselskaber vil følge efter.

Artiklen er oversat og lettere bearbejdet. Den er oprindelig skrevet af Martin Damm Laupstad og bragt på vores norske søsterside.

Foto: Qatar AirwaysHusk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *