Qatar Airways giver gratis flybilletter til lærerne

Denne side kan indeholde links til partnere, som betaler os kommission for salg.

21.000 flybilletter gives ud af Qatar Airways i anledningen af “Teachers Day”. Flybilletterne gives væk for at anerkende deres vigtige arbejde.

I maj måned gav Qatar Airways 100.000 flybilletter ud til sundhedspersonalet som støtte og anerkendelse for deres hårde og vigtige arbejde. Nu er tiden så kommet til lærerne.

Ikke nok med at 21.000 lærer kan få en gratis flybillet i form af en voucher, de får også endnu en voucher som giver dem 50% rabat på en flybillet. Den kan de så bruge selv eller til deres bedre halvdel, venner eller andet.

Du skal ansøge for at få fat i flybilletterne og det startes i dag den 5. oktober. I morgen og i overmorgen forsættes der. Der udloves et fast antal gratis vouchers hver dag og per land som Qatar Airways flyver til/fra. Så Danmark er i høj grad med og har adgang til de gratis vouchers.

Ansøgningen foregår via denne hjemmeside

Hvis du ikke selv er lærer, så del linket til denne artikel i dit netværk, så du er med til at gøre opmærksom på muligheden for en gratis flybillet plus 50% til den næste flybillet.

samme hjemmeside er der også de præcise betingelser for at kunne deltage.Husk at ved at følge os på Facebook og Twitter - Så får du besked så snart vi udgiver noget!


Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *